Росіяни вдарили по Києву аеробалістичною ракетою типу "Кинджал", є постраждалі

Росіяни вдарили по Києву аеробалістичною ракетою типу "Кинджал", є постраждалі
63760 ПЕРЕГЛЯДІВ

У столиці України зафіксовано прильоти у двох спальних районах. Повітряна тривога тривала понад сім годин. За попередньою інформацією, росіяни запустили по Києву аеробалістичні ракети типу "Кинджал".

Спочатку, за повідомленням міського голови Віталія Кличка, прилетіло в Голосіївському районі.

Ближче сьомої години ранку гучно було й на правому березі Києва, в районі Святошино. Зокрема, міський голова додав, що внаслідок цього прильоту постраждали двоє людей, медики надають їм допомогу на місці.

Крім того, від вибуху на Святошино загорілась автівка у дворі одного з житлових будинків.

"Усі служби прямують на місце. Горять авто у дворі одного з житлових будинків", – уточнив Кличко.

Крім того, він наголосив, що повітряна тривога триває, і закликав залишатися в укриттях.

Щоправда, вже за годину, о восьмій ранку, звук сирени сповістив про відбій повітряної тривоги.

За повідомленням КМДА, протягом всього цього часу росіяни випустили практично всі типи свого повітряного озброєння – починаючи від баражуючих боєприпасів "Shahed" і до майже всього списку крилатих ракет.

Завдяки роботі нашої ППО, ударів крилатими ракетами та БПЛА по столиці не допущено. Але, на жаль, аеробалістична ракета типу "Кинджал", за попередньою інформацією, влучила в обʼєкт інфраструктури.

"Усі служби працюють на місці. Ліквідація наслідків триває. В столиці задіяні часткові екстрені відключення електроенергії. В Святошинському районі уламками ракети поранено дві людини. Їм надається медична допомога. Також рештки ракети пошкодили автомобілі", – додали в КМДА.

Після ракетної атаки, у зв’язку з екстреними відключеннями електроенергії, 40% споживачів столиці наразі без опалення. Водопостачання працює в штатному режимі.

Джерело

Теги: Росіяни вдарили по Києву аеробалістичною ракетою типу "Кинджал",аеробалістична ракета типу "Кинджал",аеробалістична ракета ,Росіяни вдарили по Києву ,Росіяни ,Київ,Кинджал, ракета, ракети,Аеробалістична ракета,КМДА,ППО
Автор: wikibazacom