ЗСУ відбили за ніч 110 атак росіян і ліквідували 590 окупантів, – Генштаб

ЗСУ відбили за ніч 110 атак росіян і ліквідували 590 окупантів, – Генштаб
37118 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збройні сили України впродовж останньої доби відбивали атаки на п'яти напрямках і водночас нищили російських загарбників на українських землях.

Так, за даними Генштабу, за 8 березня українські військові відбили 110 атак росіян на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

"Ворог й надалі порушує норми Міжнародного гуманітарного права, продовжує завдавати ударів, здійснювати артилерійські обстріли цивільних об'єктів та будинків мирного населення, намагається знищити критичну інфраструктуру нашої держави", – зазначили у Генштабі.

Протягом попередньої доби противник завдав 25 авіаційних, 2 ракетних удари, а також здійснив 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Авіація Сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та удару по позиції зенітно-ракетного комплексу противника.

А наші ракетники і артилеристи уразили 2 райони зосередження особового складу та завдали вогневого ураження по командному пункту одного з підрозділів армії росії.

Крім того, за добу ЗСУ ліквідували щонайменше 590 російських окупантів. Загалом станом на ранок 9 березня втрати російських військ та їхніх найманців в Україні становлять близько 156 120 осіб.

Джерело

Теги: ЗСУ,ЗС України,Україна, Збройні Сили, Збройні Сили України,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією,Росія, Російська агресія , Російська Федерація,агресія, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,атаки росіян, Куп’янськ, Авдіївка,Бахмут,Лиман,російські окупанти,окупанти,Втрати,Втрати ворога,Ворог
Автор: wikibazacom