Спецпідрозділ "Kraken" знищив вежу спостереження окупантів на території рф (відео)

Спецпідрозділ "Kraken" знищив вежу спостереження окупантів на території рф (відео)
35479 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 березня стало відомо, що спецпідрозділ Головного управління розвідки МО України "Kraken" знищив вежу спостереження російських окупаційних військ на території самої рф.

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби спецпідрозділу.

"Силами розвідки спецпідрозділу "KRAKEN" за допомогою дрона-камікадзе знищено автономну вежу спостереження "Гренадер" у Брянській області", - йдеться у повідомленні.

Бійці також опублікували відео, на якому можна побачити саму операцію зі знищення вежі спостереження. Виконати завдання вдалося з другої спроби, бо перший дрон-камікадзе не здетонував під час зіткнення з вежею.

Зауважимо, що автономний пост технічного спостереження "Гренадер" використовується для цілодобового та всепогодного дистанційного спостереження за підступами до зон, що охороняються на сухопутних і водних ділянках контрольованої території. Подібні вежі росіяни встановлюють на держкордоні, АЕС, ГЕС, аеропортів, вокзалів тощо.

Нагадаємо, 5 березня заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що добровольчий козачий загін, який прибув як підкріплення для 155 окремої бригади морської піхоти рф, відмовився атакувати українські позиції.

Сталося це через те, що медичні заклади на тимчасово окупованих територіях України переповнені російськими військовими.

За її словами, російське командування вдається до заходів примусового та карального характеру, щоб підвищити військову дисципліну та запобігти випадкам масового залишення районів ведення бойових дій.

Джерело

Теги: Гренадер,Україна,АЕС, ГЕС,KRAKEN,спецпідрозділ KRAKEN,спецпідрозділ , війна в Україні,Війна, Війна з РФ, Війна з Росією, Росія, Російська агресія , Російська Федерація,Агресія, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,РФ,вежа спостереження окупантів на території рф,вежа спостереження окупантів ,вежа спостереження , окупанти
Автор: wikibazacom