Правоохоронні органи спільно відпрацьовуватимуть нелегальний ринок підакцизних товарів

Правоохоронні органи спільно відпрацьовуватимуть нелегальний ринок підакцизних товарів
64245 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники Бюро економічної безпеки України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби, Державної податкової служби, Державного бюро розслідувань, під головуванням заступника Генпрокурора, налагоджують постійну взаємодію в контексті виявлення та припинення незаконної діяльності великих промислових виробництв та окремих торгових точок, на чому наголошували представники бізнес-асоціацій.

Про це йшлося на першому засіданні міжвідомчої робочої групи з питань протидії кримінальним правопорушенням, повʼязаним із незаконним виготовленням та збутом всіх видів підакцизних товарів, яке відбулося в Офісі Генерального прокурора.

Також на засіданні обговорювалися питання ефективної взаємодії усіх органів правопорядку та контролюючих органів у сфері протидії нелегальному обігу підакцизних товарів. Мова йшла про напрацювання єдиних стандартів, механізмів, підходів та активної взаємодії між усіма відомствами, задіяними у процесі.

Для подолання незаконного обігу підакцизних товарів, який впливає на ріст тіньової економіки в Україні в цілому потрібен комплексний підхід. Правоохоронні та контролюючі органи спільно відпрацьовуватимуть ринок підакцизних товарів, робота буде тільки посилюватися, увесь бізнес має працювати в легальній площині, - наголосили члени робочої групи.

Джерело

Теги: Бюро економічної безпеки України, Служба безпеки України, Державна прикордонна служба, Державна податкова служба, Державне бюро розслідувань,СБУ, СБ України, Служба Безпеки,прикордонна служба ,Державна прикордонна служба України,прикордонна служба України,Державна податкова служба України,БЕБ,БЕБУ,ДБР,ДПС,Правоохоронні органи ,контролюючі органи,Україна, Генпрокуратура, Офіс Генерального прокурора,Офіс Генерального Прокурора України
Автор: wikibazacom