Бійці ЗСУ знищили під Бахмутом педофіла з ПВК "Вагнера"

Бійці ЗСУ знищили під Бахмутом педофіла з ПВК "Вагнера"
280236 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські захисники ліквідували під Бахмутом двох найманців із ПВК "Вагнера", одного з яких було засуджено в росії на 15 років за педофілію.

Про ліквідацію засудженого за педофілію найманця Артема Решетнікова повідомив пов'язаний з ПВК паблік "Оркестр Вагнера". Зазначається, що разом з педофілом Решетніковим "мінуснули" ще одного найманця Івана Гудкова.

Бійці ЗСУ знищили під Бахмутом педофіла з ПВК ''Вагнера'' (фото)

Автори публікації пишуть, що серед найманців ПВК "Вагнера", крім вбивць і грабіжників, тепер з'явилися і педофіли. Справа в тому, що в російських ЗМІ у 2018 році вибухнув гучний скандал щодо ситуації в одному з таборів Нижегородської області. Журналісти повідомили, що Решетнікова звинуватили в "насильницьких діях сексуального характеру" щодо 10-річного хлопчика, коли він працював педагогом-вихователем у дитячому таборі в 2012 році.

У матеріалі справи говорилося, що обвинувачений запросив дитину до себе в кімнату та напоїв її спиртним. Пізніше хлопчик розповів слідчим, що відбувалося за зачиненими дверима педофіла.

Ще два епізоди подібного характеру сталися у 2016 році, а за два роки Решетнікова суд визнав винним у скоєних злочинах та засудив його до 15 років суворого режиму.

stopcor.org

Теги: ЗСУ ,Вагнер,ЧВК Вагнер, війна в Україні,Артем Решетніков,Бахмут