Пряме влучання в люк: під Вугледаром дрон 72-ї ОМБр підірвав ворожу пару танків (відео)

Пряме влучання в люк: під Вугледаром дрон 72-ї ОМБр підірвав ворожу пару танків (відео)
334426 ПЕРЕГЛЯДІВ

Окупанти продовжують втрачати бронетехніку у полях на Донеччині – у справжнє кладовище ворожих танків перетворився Вугледарський напрямок, де бійці 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ нищать ворога як на землі, так і влучними ударами з неба.

Нове яскраве відео підриву одразу двох російських танків у степу на Донбасі оприлюдинили 27 лютого на офіційному каналі бійців спецпідрозділу Нацгвардії України "Омега". На ньому можна побачити майстерне скидання українськми дроном боєприпасів на ворожі машини – один зі снарядів залетів точнісінько у люк. Події відбуваються, ймовірно, на Вугледарському напрямку.

 

Зазначається, що знищення пари ворожих бронемашин, які належали "елітному" підрозділу морської піхоти рф – на рахунку дронщиків 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

"72-а бригада вкотре доводить свою майстерність та б'є росіян. Справжні тигри , які знищують морських тюленів", – йдеться у підписі до відео.

Точне місце розташування підбитої російської бронетехніки ідентифікували волонтери міжнародної платформи GeoConfirmed. Ідеться про ділянку в полі на південний схід від Павлівки, приблизно у 6 км від Вугледара на Донеччині.

 

72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців (72 ОМБр) – славетне військове формування механізованих військ ЗСУ. Воїни 72-ої ОМБр торік брали участь у важких боях за Ірпінь, Мощун, Гостомель, Бучу. А з літа 2022 року бригада героїчно обороняє Україну на Донбасі. 

Ситуація на Донеччині залишається важкою, але контрольованою ЗСУ. За даними оперативного зведення DeepState, станом на кінець доби 26 лютого на Авдіївському відтинку бої з перемінним успіхом тривають в районі Невельського. Між Мар'їнкою та Новомихайлівкою ворог витісняє наші сили за рахунок переваги в техніці. За інформацією незалежного військового оглядача Def Mon, ЗСУ відбили атаки ворога в районі Мар'їнки, Новомихайлівки та Вугледара.

 

Водночас, як повідомили зранку 27 лютого у Генштабі ЗСУ, протягом попередньої доби на Авдіївському та Шахтарському напрямках противник вів безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Кам’янка, Авдіївка, Водяне, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка та Вугледар. Здійснив артилерійські обстріли по районах населених пунктів, зокрема Новобахмутівки, Авдіївки, Ласточкиного, Первомайського, Невельського, Красногорівки, Мар’їнки, Новомихайлівки, Вугледару та Времівки Донецької області.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , війна в Україні, окупанти,Вугледар,дрон,танк