У Бахмуті є просування: ЗСУ відбили деякі позиції "вагнерівців" - Deep state

У Бахмуті є просування: ЗСУ відбили деякі позиції "вагнерівців" - Deep state
276724 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українським захисникам вдалося відсунути лінію фронту на Бахмутському напрямку.

Про це свідчать дані з онлайн-карти ведення бойових дій Deep state, а також інформацію підтверджують журналісти Телеграм-каналу "Донбас Оперативний".

За їх даними на південному заході від Бахмута, в районі траси Т-0504, а саме біля села Іванівське Збройні сили України вибили "вагнерівців".

У Бахмуті є просування: ЗСУ відбили деякі позиції ''вагнерівців'' - Deep state

Мовляв, вони ледь не щодня тероризували селище Іванівська і обстрілювали його, а українським Воїнам вдалось вибити російських найманців на декілька кілометрів зі своїх позицій, з яких вони штурмували село.

 

Нагадаємо, інтенсивні бої в районі Бахмута точаться ще з літа, 2022 року. А битву за місто Бахмут вважають найкровопролитнішою з початку російського вторгнення в Україну.

6 лютого українські захисники заявили, що армія росії зайняла вже понад третину Бахмута, а саме промзону та приватний сектор по річці. 

А вчора, 25 лютого, командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини Сил оборони, які захищають місто та підступи до нього. 

Зазначається, що Сирський перевірив стан справ у підпорядкованих підрозділах, заслухав командирів підрозділів щодо проблемних питань, надав допомогу у їх вирішенні та підтримав військовослужбовців. Також він нагородив кращих захисників цінними подарунками.

Нагадаємо, станом на кінець лютого, 2023 року, у Бахмуті тривають важкі вуличні бої: окупанти намагаються закріпитись у східній частині міста, українські захисники, серед яких – білоруси з полку Калиновського, героїчно їм протистоять.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , війна в Україні,Бахмут, окупанти,вагнерівці