Мінус 660 окупантів за добу: Генштаб оновив дані про втрати ворога

Мінус 660 окупантів за добу: Генштаб оновив дані про втрати ворога
55207 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Шість", як виявилось вдале число. Бо за цю добу українські захисники нищили ворожу техніку і окупантів саме під цим знаком.

Збройні сили України за даними Генштабу за цю добу ліквідували 660 російських загарбників, шість танків, і ще шість броньованих машин. Все це за крайні 24 години.

Російські агресори також втратили два безпілотники.

Всього від початку війни росіяни втратили щонайменше 148 тисяч своїх солдатів. Це число співмірне всім мешканцям Бєлгородської області росії.

У мережі навіть жартують, що ліквідовувати росіян в Україні допомагають навіть тварини. Зокрема на одному із відео, яке відзняли військові на лінії фронту український кіт "доїдає" мертве тіло вбитого окупанта.

Примітно, але за даними міністра оборони України Олексія Резнікова, за рік повномасштабної війни втрати росіян у 10 разів перевищили втрати в Афганістані за 10 років.

До втрат серед живої сили варто приписати й втрати колосальні у техніці. Зі слів, Резнікова, росія вперше за 100 років втратила флагмана Чорноморського флоту. 

Ракетний крейсер "Москва" – це головний корабель Чорноморського флоту росії. На дно він пішов ще весною, у квітні, минулого року.

Джерело

Теги: Ракетний крейсер "Москва",Ракетний крейсер Москва,Ракетний крейсер ,крейсер Москва,ракетный крейсер Москва,крейсер ,Москва,Україна,Втрати ворога,Втрати,Ворог,окупанти,Чорноморський флот росії,Чорноморський флот , Війна Росії проти України,Росія, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, Російська агресія , Російська Федерація, Війна проти Росії, Війна проти України,РФ,Генштаб, Генштаб України, Генеральний штаб , Генеральний штаб України
Автор: wikibazacom