Створення щорічної Української Премії Миру ім. В.О.Зеленського

Створення щорічної Української Премії Миру ім. В.О.Зеленського
294708 ПЕРЕГЛЯДІВ

В річницю визвольної війни Українського народу проти рашистьких загарбників у всього світу вже склалась правильна уява подій в нашій країні,що підтверджує підтримка 141 країни членів ООН Української формули миру. Наміри нашого народу к творенню мирних ініїцатив майже ні в кого в цивілізаціїному світі не визиває сумнивів. УКРАЇНА СТАНОВИТСЯ ВЗІРЦЕМ КРАЇНИ МИРУ 21 СТОРІЧЧЯ.

В зв'язку з цим хочу Прошу шановного Президента Володимира Зеленського (який прийшов до влади не завдяки політичним інтригам,а на хвилі народної любові та довіри, не залишив Україну в найскрутніші часи випробувань та продовжує свою боротьбу на світовому політичному фронті) стати засновником УКРАЇНСЬКОЇ ПРЕМІЇ МИРУ ім.В.О.Зеленського.

Сформувати фонд винагороди за рахунок благодійних внесків меценатів, Номінантами цієї премії повинні бути всі люди доброї волі-які жертовно віддають свої сили, здоров'я та життя за мир, розвіток добросусідських відносин між країнами та засуджують будь який прояв агресії та порушення міжнародного права з метою досягнення політичних амбіцій.

СЛАВА УКРАЇНІ!!! СЛАВА ЗСУ!!!

petition.president.gov.ua

Теги: Володимир Зеленський,петиція, війна в Україні,Премія Миру ім. В.О.Зеленського