"Відстань більше не має значення", – Данілов про Маріуполь та удари ЗСУ дальністю 100-150 км

"Відстань більше не має значення", – Данілов про Маріуполь та удари ЗСУ дальністю 100-150 км
318352 ПЕРЕГЛЯДІВ

Знищення російських терористів буде відбуватися на всіх тимчасово окупованих територіях, поки українські землі не будуть вільними, і відстань уже не є проблемою.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

За словами секретаря РНБО, такі удари по росіянах відбуватимуться не лише у Маріуполі, а й у всіх містах, які тимчасово перебувають під російською окупацією. Він прокоментував події, що останнім часом відбуваються в місті, а також  вибухи й скарги окупантів на завдані удари ЗСУ нібито з відстані понад 100 км. Данилов сказав, що  "періодично відбувається те, що має відбуватися".

"Наші військові знищують російських терористів, які вломилися в наше місто Маріуполь. Це наша територія, і ми будемо бити по окупантах, поки вони звідти не підуть. І відстань для нас уже значення не має – чи то це 100 км, чи то 150 км, чи то трохи більше", –– сказав Данілов.

Також керівниця пресцентру сил охорони та оборони Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк зробила заяву щодо Маріуполя в прямому ефірі телемарафону:

"На даному етапі ми можемо тільки констатувати, що віддаленість – це дуже відносне поняття. Те, що вважається настільки віддаленим, що недосяжне не завжди таким є. Напрямок Маріуполя вже не є для нас абсолютно недосяжним"

stopcor.org

Теги: Маріуполь,Олексій Данилов, війна в Україні,ЗСУ, окупанти