Бельгійський бізнесмен та благодійники наштовхнулись на корупцію в Золотоноші

Бельгійський бізнесмен та благодійники наштовхнулись на корупцію в Золотоноші
54236 ПЕРЕГЛЯДІВ

Видання “Укрпрес-Інфо” оприлюднило факти про можливе розкрадання гуманітарної допомоги з Бельгії.

Як стверджують журналісти, до крадіжки гуманітарки, автомобілів для ТРО та півмільйона гривень начебто причетні посадовці Золотоніської РВА (голова - Ірина Тернова).

Як повідомляє офіційний "YouTube-канал видання “Укрпрес-Інфо", на початку березня 2022 року бельгійський бізнесмен Тома ван Гої, що багато років веде аграрний бізнес на Черкащині, організував разом з іншими благодійниками гуманітарну допомогу, яку передали Золотоніській РВА.

Але до вересня ця гуманітарка так і не була повністю роздана. Згодом її почали перевозити на територію одного з місцевих підприємств.

Наразі порушено кримінальне провадження, а гаражі підприємства опломбовані.

Також, за даними представників ЗМІ, загадково зникли й 500 тисяч зібраних підприємцями благодійних коштів, які зняв з рахунку один з чиновників Золотоніської РВА, підлеглий Ірини Тернової.

У цій справі журналісти-розслідувачі нарахували уже три епізоди, в яких фігурують посадовці Золотоніської РВА, зокрема її очільниця Ірина Тернова.

Представники ЗМІ висловили сподівання, що своїм розслідуванням вони зроблять посильний внесок у справу спротиву країни на антикорупційному фронті.

Нагадаємо, раніше СБУ ліквідувала масштабну схему розкрадання гуманітарної допомоги для ЗСУ, до якої причетні черкаські посадовці.

Сергій Тім’янов

Теги: Золотоноша, розкрадання, Золотоніська РВА, Ірина Тернова, ЗМІ, гуманітарна допомога, ЗСУ, СБУ, Тома ван Гої, Укрпрес-Інфо, бельгійський бізнесмен Тома ван Гої, гуманітарна допомога Золотоніській РВА, аграрний бізнес на Черкащині, чиновник Золотоніської РВА, посадовці Золотоніської РВА, очільниця Золотоніської РВА - Ірина Тернова, схема розкрадання гуманітарної допомоги для ЗСУ
Автор: wikibazacom