Від нині в Закарпатській області за пошкодження номерних знаків можна сісти за грати

Від нині в Закарпатській області за пошкодження номерних знаків можна сісти за грати
342548 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виявляється отримати реальний термін можна зробивши зауваження дружині очільника ГУНП Закарпатської області Ярослава Колесника, яка дозволяє собі парковку в стилі «оленя» на «Мерседес GL250» з дипломатичними номерами, SDP 0107.

Інцидент трапився 17.02.2023 в самому центрі Ужгорода, пані Вікторія Колесник дружина керівника поліції області поповнила ряди «оленів» припаркувавши свою автівку у невстановленому місці, нехтуючи правилами паркування, за що отримала резонне зауваження від пересічного ужгородця, яке було зухвало проігнороване зі сторони дами з дипломатичними номерами. В свою чергу чоловік не витримавши нахабності жінки, відірвав номерні знаки з її автомобіля, в знак того, що дипломатичні номера не надають пільги на паркування у невстановлених місцях. У зв’язку з цією «резонансною подією» було проведено ряд оперативних дій, залучено достатньо велику кількість поліцейських міста, які працювали над розкриттям «гучного злочину», в кінцевому результаті «злочинця», який посягнув на дипломатичні номерні знаки дружини очільника ГУНП в закарпатській області чекає кримінальна відповідальність. Особливо небезпечний злочинець поміщений в ізолятор тимчасового тримання, а його дії кваліфіковані за ч.4 ст.186 КК України, оскільки головний поліціант вважає, що дії особи були направлені саме на заволодіння майном у вигляді номерних знаків. 

"Бойовий" генерал, який отримав таке почесне звання під час війни, за оборону "Ужгородського котлу", вважає себе Богом який може ламати життя інших простих людей переслідуючи свої власні інтереси та амбіції. 

Якщо ти пересічний ужгородець, а не дружина очільника поліції області, то краще залишити свої зауваження та інтереси при собі, навіть якщо зустрівся «олень» на дорозі.

Віктор Войтюк

Теги: Ярослав Колесник,Мерседес GL250,ГУНП Закарпатської області,Вікторія Колесник,дипломатичні номера,пошкодження номерних знаків,Колесник,Колесник Ярослав Закарпаття