У росії пролунали вибухи на військовому заводі: є загиблий та поранені

У росії пролунали вибухи на військовому заводі: є загиблий та поранені
353936 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 лютого на Чапаєвському механічному заводі у Самарській області пролунали вибухи. Внаслідок цього загинула одна людина, ще троє зазнали поранень.

Про це повідомляє російське пропагандистське ІА "ТАСС".

Внаслідок вибуху пошкоджений один з цехів заводу.

"В одному з цехів Чапаєвського механічного заводу сталася детонація вибухової речовини, пожежі не сталося. Загинула одна людина, троє зазнали поранень", – сказав співрозмовник агентства.

Варто зауважити, що на цьому заводі випускаються капсули-детонатори, піротехнічні реле, кумулятивні заряди, герметичні вибухові патрони та інші пов'язані з вибухівкою прилади. Цей завод також виконує замовлення міністерства оборони рф та надає вибухові речовини війську окупантів, які вони використовують в Україні.

Нагадаємо, вночі 17 лютого у Севастополі пролунали вибухи. Окупаційна влада вже встигла заявити, що нібито українські безпілотники намагалися атакувати Балаклавську ТЕС, але були збиті.

Також вранці 16 лютого у тимчасово окупованому Криму теж пролунали вибухи. Окупаційна влада Севастополя тоді заявила, що їх атакували українські безпілотники.

Місцевий гауляйтер Развожаєв заявив, що сама атака розпочалася вночі. У зоні ППО Севастополя нібито збиті два з двох українських безпілотників над морем та ще декілька БПЛА в акваторії – зоні Республіки Крим.

stopcor.org

Теги: вибухи, війна в Україні,Чапаєвський механічний завод,вибухи на військовому заводі