Олександр Омельченко: «Створюємо майбутнє й тримаємо свій волонтерський фронт»

Олександр Омельченко: «Створюємо майбутнє й тримаємо свій волонтерський фронт»
50853 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завдяки спільній роботі ми з командою згуртували свої сили та зробили акцент на підтримці українських воїнів, людей, які втратили домівки або знаходяться у надважких обставинах, а також дітей.

Цілий рік Україна палає, виборює свою свободу й право на вільне життя. Весь світ побачив, що мирна й гостинна країна може об'єднати всіх українців та українок у єдину непереможну силу проти ворога, де у кожного та кожної – свій фронт. Розповіді та сюжети в іноземних ЗМІ про хоробрих і відданих захисників і захисниць та самовіддане волонтерство викликають справжнє захоплення, адже гучні перемоги на фронті відбуваються зокрема й завдяки діяльності та підтримці армії волонтерами.

Хочемо познайомити вас зі справжнім чоловіком, який із перших днів війни допомагає нашим захисникам і мирним мешканцям, підтримуючи в них віру в перемогу України.

Знайомтесь - справжній патріот Олександр ОМЕЛЬЧЕНКО, співзасновник ТОВ «Гранд Плюс-В», волонтер з неймовірним серцем, меценат з великої літери. Олександр впевнений, що саме волонтерська діяльність, попри основну роботу та бізнес, спроможна бадьорити та надихати працювати заради майбутнього. Надамо слово самому Олександру.

Про волонтерство

Знайомство з волонтерами завжди надихає почати допомагати іншим -- тим, кому саме зараз потрібна твоя допомога. Декілька слів про волонтерство: це інвестиція свого часу, зусиль і таланту. Ніхто не платить волонтерам грошей за те, що вони годинами вирішують питання інших людей, наражають себе на небезпеку, віддають свої тепло та енергію. А ще волонтери – теж люди, у яких є свої особисті нагальні проблеми та питання, які теж потрібно вирішувати – у сім'ї, бізнесі, побуті… Інколи вони не витримують надвисокої емоційної напруги та вигоряють, але є такі, які з першого дня війни наближають Перемогу на волонтерському фронті й не збираються зупинятись.

Про команду

Найголовніше, що я зробив із самого початку повномасштабного вторгнення, -- оточив себе однодумцями. Це ті люди, які націлені на ті самі результати, що і я. Спочатку у багатьох з мого оточення була лише одна жагуча мета -- наближати перемогу усіма можливими діями, але не було розуміння, що саме робити: як знаходити вірні шляхи, які дії виконувати, з якими людьми та як співпрацювати? Багато хто з моїх вже близьких людей пройщов такий самий шлях пошуку та створення свого оточення -- однодумців. Мої колеги, партнери, однодумці від щирого серця прагнуть допомагати. Як бізнесмен, я знаю - оточення має велике значення на шляху до мети, адже майже половина успіху – це саме твоє оточення.

Головне, що я зрозумів завдяки своїй команді, -- лише всі разом, маючи єдину мету, ми впораємось із ворогом і наслідками війни. Так, після нашої Перемоги буде дуже багато роботи усіх форматів.

Про життя

Коли мене запитують про бізнес чи особисте життя, я не дуже люблю говорити про себе, бо вважаю, що вчинки набагато більше говорять про мене, відображають наміри моєї душі. Наразі я задоволений СВОЄЮ діяльністю та її результатами. Моя головна справа на сьогодні -- це будівельний бізнес, де я дарую людям комфорт. Для мене це не просто бізнес – це моє покликання, те, що дарує насолоду. А саме ця насолода спонукає дарувати. Тому вже понад десять років я займаюсь меценатством, пріоритетно підтримую дітей та молодь, адже саме вони -- майбутнє України. Час швидко плине, тому завжди важливо пам’ятати: що ми виростимо, те й буде нас опікувати у старості.

Про дітей

Всі мої меценатські й волонтерські проєкти тривають, адже маємо попри війну пам’ятати про те, що життя триває. Важливо надавати матеріальну та освітницьку допомогу дітям, які повинні продовжувати навчатись, відвідувати секції та гуртки. Такі позашкільні заняття відновлюють внутрішній психоемоційний баланс, налаштовують на творчість, викликають бажання створити щось для себе та людей навколо.

Сьогодні саме діти та підлітки потребують від нас, дорослих, особливої уваги. Я не хочу, аби ми втратили ще одне покоління українців. Тому ми продовжуємо працювати й на цьому фронті у тилу. Це надто важливо для майбутнього української нації.

Про натхнення

Мене зворушують і підтримують духовні результати нашої роботи. Відновлюють силу та енергію  -- слова вдячності від людей. Моє натхнення -- усмішки українців, вдячні очі дітей, їх віра, висловлена емоціями... Цим миттєвостям я довіряю, ними ж і надихаюсь. Створюйте гарне майбутнє для дітей та себе. Пам’ятайте, кому ми завдячуємо нашим життям.

Долучайтесь до нас!  

Телефон +380671333111

Теги: Олександр Омельченко,Омельченко,Волонтерський фронт,волонтерство,ТОВ «Гранд Плюс-В»,ТОВ Гранд Плюс-В,Гранд Плюс-В
Автор: wikibazacom