"Лютий буде вирішальним": загарбник по телефону розповідає деталі російського наступу, – перехоплення ГУР

"Лютий буде вирішальним": загарбник по телефону розповідає деталі російського наступу, – перехоплення ГУР
50682 ПЕРЕГЛЯДІВ

Росіяни готуються до наступу. Яким саме він буде і, головне, на якому відрізку фронту – достеменно невідомо, але навіть звичайні російські рядові солдати зізнаються, що лютий, ймовірно, буде вирішальним місяцем війни.

Розмову з таким змістом перехопило Головне управління розвідки України. Зокрема, російський загарбник у телефонній розмові з дружиною почав говорити про наступ росії на Україну.

Росіянин бідкався, що через це не може отримати відпустку. Мовляв, їх змушують підписувати контракт, й до завершення військової операції відпусток, скоріше за все, не буде.

"Є два шляхи: один шлях у гробу і другий – це у кінці війни… можливо, прийду", – сказав загарбник.

Він вважає, що або росія переможе, або буде продовження війни.

"Або всіх ми переможемо, або ми обісремося і буде продовження війни", –переконаний російський загарбник.

Крім того, за його словами, вірогідне загострення війни у лютому, бо каже, дуже багато військових стягнуто до кордону з Україною. Щоправда, до якого саме – невідомо.

Пряма мова окупанта: "Хлопці кажуть, що в лютому місяці буде вирішальний місяць, тому що війська стягнули. Наші війська стягнули, нову техніку всюди підігнали, хохли підігнали всюди техніку. Буде, напевно, вирішальний місяць. Або ми всіх переможемо, або ми обісремося, і буде продовження війни".

Деталі: Мобілізований окупант також скаржиться, що їх змушують підписувати контракт.

"І по мобілізованих сказали, через пів року, може через рік відпустять у відпустку, можливо, кого-небудь, а так до кінця військової операції. ...Навіть контрактників не хочуть відпускати. Хочеш правду скажу? Загалом, один результат. Ну як, два, є два шляхи: один шлях – це в труні, і другий – наприкінці всієї війни, коли вона закінчиться, можливо, прийду", – каже він дружині.

Джерело

Теги: воєнні злочини рф ,воєнні злочини ,злочини рф ,Воєнні злочини ,рф ,РФ, Російська агресія , Російська Федерація,Росія,Україна,терористи ,Росія ,війна з Росією, Війна з РФ, Війна проти Росії, Війна проти України, війна в Україні,Війна, Війна Росії проти України,Головне управління розвідки України,Головне управління розвідки ,загарбники,окупанти,Лютий буде вирішальним,ГУР,перехоплення розмови російського мобілізованого з дружиною,перехоплення розмови російського мобілізованого ,перехоплення розмови
Автор: wikibazacom