"Якщо говоримо про класичну операцію": у ГУР оцінили, де РФ може спробувати висадити десант в Україні і чим все скінчиться

"Якщо говоримо про класичну операцію": у ГУР оцінили, де РФ може спробувати висадити десант в Україні і чим все скінчиться
56702 ПЕРЕГЛЯДІВ

Росія може спробувати висадити десант на підконтрольних уряду територіях України. Швидше за все, якщо таку спробу буде зроблено – це станеться на півночі з території Білорусі або на півдні з моря.

Водночас чергова десантна операція стане самогубною для російських окупантів, як самогубством стали попередні спроби висадити десант. На цьому наголосив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Він наголосив, що загроза спроб висадки російського десанту досі існує – і якщо російське командування зважиться на десантну операцію, окупанти спробують реалізувати її на півночі чи півдні України.

"Якщо говоримо про класичну десантну операцію, така загроза теж завжди присутня - або з білоруського напрямку, або морський десант, якщо ми говоримо про Одесу", - сказав Юсов.

Однак, переконаний він, жодних цілей подібне рішення досягти росіянам не допоможе: російського десанта миттєво знищать, як уже було не раз.

Таке рішення було б самогубним для росіян. Такий десант буде дуже швидко знищений на території України. ", - наголосив представник ГУР МОУ.

Джерело

Теги: ГУР,Росія, Російська агресія , Російська Федерація,РФ,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, війна з Україною, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,Україна,Десант,Міністерство оборони України Андрій Юсов,Міністерство оборони України Юсов,Міністерство оборони України ,МОУ,Міністерство оборони ,Андрій Юсов,Юсов,Андрій Юсов Вікіпедія,Юсов Вікіпедія,ГУР МОУ,Одеса,Білорусь,Война,Нападение России на Украину ,Юсов Андрей ,Російська армія ,ГУР МО ,Вторжение,Наступление ,оккупанты ,окупанти ,Десант
Автор: wikibazacom