Один танк ЗСУ під Бахмутом розгромив цілий взвод російських загарбників (відео)

Один танк ЗСУ під Бахмутом розгромив цілий взвод російських загарбників (відео)
311357 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зведена тактична група "Адам" Збройних Сил України, яка діє на околицях Бахмута Донецької області, показала відео на якому один танк на борту з українськими бійцями знищив цілу групу росіян, які намагалися штурмувати позиції ЗСУ.

Десятки штук російської піхоти пішли у наступ на околицях району Іванівське, що біля Бахмута. Російські солдати одні за одним вилізають з окопів і біжать в сторону українських позицій з надією, штурмувати позиції бійців ЗСУ. 

Та за лічені хвилини їхній штурм закінчується провалом. Адже на бій до них виїхав всього лиш один український танк. Який влучними пострілами відкинув росіян з передових позицій. 

Весь бій фільмували на дрон бійці ЗТГ "Адам". Кажуть, що танки доволі ефективно стримують легку піхоту противника. І з нетерпінням чекають візит міністра оборони Німеччини до України. 

Нагадаємо, Бахмут і Соледар, за твердженнями керівництва ПВК, кадрові російські частини не штурмують, – нібито лише вагнерівці.

Крім ЗТГ "Адам" аналогічні завдання в районі Бахмута виконує також група "Птахи Мадяра" та багато інших військовослужбовців у 46-й бригаді ДШВ, що обороняється на Бахмутському напрямку.

Нагадаємо, що російські війська після захоплення Соледару продовжують стискати кільце навколо Бахмуту. Зараз це місто – головна ціль армії росії. Вчора, 7 лютого, очільник російського міністерства оборони Сергій Шойгу заявив, що ситуація біля Бахмуту для його військ "розвивається успішно". Крім того, зі слів російського чиновника, його армія захопила селища Благодатне і Підгородне. Це північні передмістя Бахмуту, що розташовані біля трас на Сіверськ і Слов'янськ.

При цьому, цю заяву вже частково заперечили в ГУР Міноборони України.

"Слід зазначити, що з міста Соледар українські війська було виведено ще 25 січня, про що офіційно повідомляло командування ЗСУ. Щодо інших населених пунктів, то їхнє захоплення ворогом на даний час не підтверджується. Українські Сили оборони продовжують захист на кожному зі згаданих напрямків", - йдеться у заяві ГУР.

stopcor.org

Теги: танк ЗСУ,Бахмут, війна в Україні, окупанти,ЗСУ