Кадиров почав погрожувати Польщі вторгненням: деталі

Кадиров почав погрожувати Польщі вторгненням: деталі
325328 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лідер Чечні Рамзан Кадиров вважає, що "боротися із сатанізмом потрібно у всій Європі", а тому почав погрожувати Польщі вторгненням.

За його порадаю росія має провести вторгнення до Польщі, нібито для того, аби врятувати тамтешніх людей і провести негайну "денацифікацію" з "референдумом". Про це він заявив вчора, 7 лютого, а текст заяви опублікував на своїй сторінці у Телеграмі. Ба більше, проросійський загарбник назвав регіон Польщі, який нібито "заслужив на особливий незалежний статус"

Він стверджує, що наразі у Польщі нібито складна політична ситуація, а також згадав про запланований на липень щорічний Марш автономії Сілезії. На думку рашиста, цей регіон Польщі "заслужив на особливий незалежний статус, і там вкрай необхідний референдум, під час якого росія може надати організаційну допомогу".

"І тепер вона збентежена: а що, коли після успішного закінчення сво росія почне "денацифікувати" та "демілітаризувати" наступну країну? Адже після України на карті Польща! Не приховую, такий намір особисто у мене є, і я неодноразово заявляв, що боротьба з сатанізмом має тривати по всій Європі і в першу чергу на території Польщі", – написав Кадиров.

Нагадаємо, сьогодні політика Кадирова така – він намагається позбутися всіх, хто може проти нього повстати, а відтак, у рф почали набирати "вагнерівців" серед в'язнів Чеченської Республіки. При цьому, стверджує українська розвідка, на війну в Україну женуть політв'язнів - бранців Кадирова. Відомо, що вдалось рекрутувати 50 осіб, при чому, як стверджує розвідка, рекрутовано примусово. Щоб приховати скандальну ситуацію, співробітники колонії зараз ретельно запобігають витоку даних назовні.

stopcor.org

Теги: Рамзан Кадиров,Кадыров,Чечня, Польща,вторгнення