Їм по «фен-шую» (by «feng shuyu»)

Їм по «фен-шую» (by «feng shuyu»)
57747 ПЕРЕГЛЯДІВ

Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк виступаючи перед початком почесної лекції лауреатки Нобелівської премії миру Олександри Матвійчук зазначила, що у майбутній Україні не може бути місця для тих, хто використовує державні ресурси для власного збагачення Державні ресурси мають слугувати народові України, а не використовуватися окремими особами. Президент України вказав що, «ті чиновники, котрі не відповідають вимогам держави і українського суспільства надовго не затримаються на свої посадах. Їх буде звільнено»

Після низки публікацій в засобах масової інформації про пріоритети та методи роботи посадовців Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області керівництво Обласної Військової Адміністрації зажадало публічного звіту Аранчій Яніни Сергіївни про роботу в 2022 році. Першим не втримався слухати маячню Яніни Сергіївни її однопартієць Голова обласної Ради Олександр Біленький, задав питання, але коли присутні отримали відповідь стало зрозуміло, що Аранчій не в темі. Градус дискусії підвищувався, з кожною відповіддю на поставлені запитання додавало впевненості в абсолютній професійній не компетентності керівника Головного управління. Апогеєм стала відповідь на питання Губернатора «про результати здійснення контролю за факторами середовища життєдіяльності людини, що мають шкідливий вплив на здоров’я населення — Що ви зробили?». Яніна Сергіївна довго шукала знайомі їй слова в поставленому запитані, після чого видала відповідь, що привела присутніх до стану легкого шоку. — «Нічого. Жодної конкретної інформації. Я вам доповім в особистому порядку» Дмитро Лунін на який час втратив дар мови від подібного нахабства. Полтавчани звикли до деяких крилатих висловлювань, але що відбувалося в той момент у психічно обмеженій уяві головного розуму Яніни Сергіївни не зрозумів ніхто. Що мала на увазі і навіщо їй приватна зустріч з Губернатором? якщо доповідь публічна. « — Якщо ви нічого не робите, то ми будемо звертатися до вашого керівництва, щоб воно вас або змусило робити, або тоді нам потрібно просити призначити нового керівника.» в кінцевому рахунку резюмував Дмитро Лунін.

Висновки зрозумілі, це відсутність професіоналізму, фахової освіти та досвіду у осіб які приймають рішення, ні для кого не являться таємницею, що Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області це УМВС України в Полтавській області на пенсії і нікого приміром не цікавить, що область займає перше місце в Україні за рівнем захворюваності на КОВІД і таких прикладів десятки де вони перші, але з заду. Де ви бачили, щоб поліціанти опікувалися санітарно епідеміологічним благополуччям населення? а в Полтаві опікуються тому такі і здобутки. А коли лікарі - епідеміологи стали протестувати, що така система не працює їм швидко склепали дисциплінарне провадження. Це усе, що добре за своє життя научилися поліціанти, фабрикувати справи.

На фото: учора - старший оперуповноважений сектору кримінальної поліції Лубенського відділу Національної поліції в Полтавській області Першин Юрій Едуардович, а сьогодні - в.о. заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби відповідає за епідеміологічне благополуччя прифронтового регіону. Рівень фахової обізнаності та інтелектуальна обмеженість підказала йому, що захисну маску вдягають під ніс, коментарі зайві. Мабуть начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін тому і не задоволений роботою Держпродспоживслужби, що роботи не має, робити нікому.

01.02.23 року Андрій Лордкіпанідзе рішенням Кабінету Міністрів був звільнений з посади т.в.о. голови Держпродспоживслужби України, з чим ми його і вітаємо. А також передаємо побажання від деяких його підлеглих повернути кошти, взяті так сказати наперед, особливо нервує Яніна Аранчій начальник Управління Держпродспоживслужба в Полтавській області. Так як втратила довіру всього керівництва області і в київських кабінетах її присутність стала токсичною. Що вже говорити про бізнес середовище у деякого вривається терпець і поки Андрій Лордкіпанідзе закривав на усе очі, це одна справа. Є показовий приклад:

28 вересня 2022 року робоча група Держпродспоживслужби України подає службову записку з питань проведення аналізу та дослідження інформації, щодо скарг ТОВ фірма «СЕРВІСТРАНЗИТ» на дії Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області на ім’я керівника ДПСС України.

12 жовтня 2022 року Андрій Лордкіпанідзе підписує наказ про порушення дисциплінарного провадження відносно начальника Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Яніни Аранчій.

22 листопада 2022 року, дисциплінарна комісія утворена наказом Держпродспоживслужби від 12 жовтня 2022 року № 34-с направляє подання т.в.о. голови Держпродспоживслужби України Андрій Лордкіпанідзе про притягнення Яніни Аранчій до відповідальності. Але Андрій Юрійович плює на рішення колегіального органу, та закриває дисциплінарне провадження, не знаходячи будь яких порушень в діях Яніни Аранчій. Але їх добре побачила комісія Державної регуляторної служби України під час позапланової перевірки, вимоги якої Лордкіпанідзе також проігнорував.

Яскравий приклад «допомоги» державного органу в розвитку бізнеса та підприємництва. Ми вже не раз констатували уміння Яніни Аранчій виходити сухою із води. Але воровська вдача інколи закінчується та приходить час відповідальності. Чи є нам сенс описувати десятки інших випадків перевищення службових повноважень, зловживання владою. Це справа компетентних органів, а в першу чергу новопризначеного керівництва Держпродспоживслужби України. хотілось застерегти вас від злої долі Андрія Лордкіпанідзе, йому мабуть уже болить. Та нагадати про ваш прямий обов’язок реалізовувати пріоритети визначені Президентом України по боротьбі з корупцією.

Автор: Павло Боднар


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: Wikibazainfo@gmail.com

Теги: Посол США в Україні Бріджит Брінк,Посол США в Україні Брінк,Посол США в Україні ,Посол США ,Україна ,Бріджит Брінк,Брінк,Аранчій Яніна ,Аранчій Яніна Сергіївна ,Головне управління Держпродспоживслужби Яніна Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Аранчій Яніна Сергіївна, Аранчій,Держпродспоживслужба,Держпродспоживслужба Аранчій,Держпродспоживслужба Аранчій Яніна ,Держпродспоживслужба Аранчій Яніна Сергіївна,Дмитро Лунін,Лунін,УМВС України в Полтавській області,УМВС України ,УМВС ,Полтава, Полтавська область,Національна поліція в Полтавській області Першин Юрій Едуардович,Національна поліція в Полтавській області Першин Юрій ,Національна поліція в Полтавській області Першин ,Національна поліція в Полтавській області ,Національна поліція ,Першин Юрій Едуардович,Першин Юрій ,Першин ,Андрій Лордкіпанідзе,Андрій Юрійович Лордкіпанідзе,Лордкіпанідзе,СЕРВІСТРАНЗИТ
Автор: wikibazacom