ТОВ “ВЕРДИКТ КАПІТАЛ”: Іжаковський Олег та його колекторська - здирницька діяльність

ТОВ “ВЕРДИКТ КАПІТАЛ”: Іжаковський Олег та його колекторська - здирницька  діяльність
41102 ПЕРЕГЛЯДІВ

Деякі ЗМІ даремно пишуть про компанію «Вердикт Капітал» з гумором та глузливою іронією. Іжаковський Олег Валерійович та його команда -  це жорстокі здирники, які зробили вседозволеність і насильство над людьми, нормою свого розбійницького ремесла.

Претендуючи на офіційний статус, здирники з «Вердикт Капітал» за заниженими цінами викуповують іпотечні заборгованості та автокредити у банків і, запускаючи незаконні, але відпрацьовані механізми впливу, перетворюють життя людей на пекло.

Процедура стягнення та реструктуризації заборгованостей у виконанні ВЕРДИКТ КАПІТАЛ і за формою, і, по суті, схожа не на нормативний акт, а на кримінальний злочин. Здирники спочатку прагнуть залякати позичальника, дізнатися, скільки в нього грошей і, в односторонньому порядку змінивши домовленість, збільшити суму боргу.

Потім чорні колектори обрушують на свою жертву десятки дзвінків, СМС-повідомлень та загрозливих візитів. Причому повідомлення надходять не лише боржнику, а й усім його родичам, друзям та знайомим, телефонні номери яких здирникам вдалося з'ясувати.

Вердикт Капитал

Люди Їжаковського чатують боржників на стоянках та біля під'їздів, на прохідних та парковках, біля офісів та шкіл, в яких навчаються їхні діти. На рахунку у здирників багато десятків істерик, інфарктів, розлучень та зруйнованих доль.

Об'єктом суспільної уваги стають відносно часті злочинні епізоди діяльності Вердикт Капітал. Так, понад рік тому, у Луцьку, колекторська компанія намагалася через суд забрати житло у матері чотирьох дітей.

Справу про виселення без надання іншого житлового приміщення розглядав Луцький районний суд, але начальник Служби у справах дітей Луцької міськради Федір Шульган заявив, що орган опіки, який він очолює, заперечуватиме проти позову, оскільки йдеться про благополуччя чотирьох неповнолітніх українців.

Вердикт Капитал

У більшості випадків позичальники залишаються з здирниками віч-на-віч, тому ті відчувають власну безкарність і поводяться, як справжні рекетири.

Одному із позичальників запропонували «врегулювати всі питання в офісі», але натомість півтори години не випускали його з автомобіля, описуючи криваві методи розправи з ним та його родиною.

Неповнолітню доньку жінки-боржниці здирники, які представилися співробітниками економічного відділу СБУ, довели до істерики, розповідаючи, що її батьки невдахи, злодії та «погано закінчать».

Молодим батькам колектори Їжаковського повідомили, що, якщо ті їм не заплатять, їхній 11-річний син може замість тренування по дзюдо вирушити в гості «до поганого дядька», а стару матір однієї з жертв налякали до смерті, повідомивши, що її син помре в в'язниці "за борги" і змусивши телефонувати йому серед ночі.

Коллекторы Вердикт Капитал

Такі насильницькі дії «Кредит Капітал» поєднує з шахрайством у Мережі. Позичальників закидають електронними версіями судових постанов та платіжних вимог, щодня повідомляють їм граничні терміни оплати та розміри додаткових штрафів, лякають в'язницею та втратою майна.

Щоб протистояти нападкам колекторів-здирників, слід насамперед пам'ятати, що їхні діяння, у значимо  переважаючих випадках є протиправними! Відповідно: закон на вашому боці!

Електронні копії судових постанов є елементом психологічного впливу, вони не мають жодної юридичної сили і не є офіційними документами.

Залякування та шантаж, які використовують колектори, це злочини, передбачені українським законодавством. Статті за «вимагання» та «примус до виконання цивільно-правового зобов'язання» передбачають серйозну кримінальну відповідальність, суд та тривалі терміни ув'язнення.

Те, що колектори видаються поліцейськими чи співробітниками СБУ, теж кримінально карається та передбачає додаткову відповідальність перед законом.

Бомбардування дзвінками та повідомленнями видається відносно безневинною процедурою, але колектори не мають права її здійснювати. У 2017 році до закону України про захист прав споживачів було внесено зміни, які забороняють вказувати на конвертах імена позичальників, дзвонити їхнім родичам та знайомим та вживати інших заходів активного психологічного впливу.

У суді позиція здирників ще слабша і ще більш вразлива. Декілька простих та законних дій можуть назавжди позбавити вас від бандитського пресингу колекторів із ТОВ «ВЕРДИКТ КАПІТАЛ», Код ЄДРПОУ 36799749; місто Київ, вулиця Кудрявський узвіз, 5б, будинок 5-Б.

Наприклад, можна написати заперечення на позов колекторів і вказати, що перший кредитор пропустив усі мислимі терміни, а отже, новий кредитор не має законних підстав для їх продовження. Крім того, при скасуванні напису нотаріуса необхідно витребувати нотаріальну справу та зупинити стягнення виконавчого провадження (судовий збір за подання позову до суду становить 992 гривні)

Термін скасування напису становить 3 роки, і навіть якщо Олег Іжаковський та компанія подадуть на вас до суду, вони його програють через закінчення терміну давності.

Головне не піддатися шантажу і не піти на компроміс із здирниками, оскільки вони шахраї та люди без совісті. Навіть отримавши належну суму грошей, "Вердикт Капітал" не поспішає відкликати виконавче провадження або знімати заставу з кредитного авто або житла. Колектори навмисно плутають позичальників і вимагають від них різноманітних додаткових виплат.

Величезна кількість громадян, які постраждали від незаконних дій здирників, призвела до виникнення юридичних компаній та груп, які офіційно та в рамках закону позбавляють людей їх незаконних претензій. «Mayorov Group», «Дмитро Головко та партнери» і, ймовірно, низка інших адвокатських фірм назавжди позбавлять свого клієнта від домагань колекторів-викидів.

“Як протистояти здирникам - “Вердикт Капітал”?”

Вердикт Капитал

У випадках телефонних загроз та фізичного залякування слід негайно звертатися до поліції. Слідчим можуть стати у нагоді чіткі дані цієї організації та, зокрема: особисті дані директора, лідера цього колекторського ОЗУ (ОПГ-рос./організованого  злочинного угруповання) - громадянина О. В. Іжаковського.

ТОВ "ВЕРДИКТ КАПІТАЛ"
Повна назва: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВЕРДИКТ КАПІТАЛ", Код: 36799749
Реєстраційний номер: 10741020000035136
Адреса: Україна, 04053, місто Київ, ВУЛ. КУДРЯВСЬКИЙ УЗВІЗ, буд. 5-Б
Керівник: Іжаковський Олег Валерійович
Бухгалтер: Дерев’янкіна Жанна Олександрівна
Номер телефону – 044 581 11 57, Бухгалтерія: (044) 4517004; телефон гарячої лінії – 0 800 60 45 37
Сайт Verdict capital –
http://verdict-capital.com/

Іжаковський Олег Валерійович
Дата народження: 10.08.1984
Місце народження: Вінницька обл., Чернівецький р-н, с. Мазурівка
Проживання/прописка: Київська обл., р-н Вишгороду, м.Вишгород, просп.Івана Мазепи, 10, кв.35

Можливо, правоохоронцям буде корисно дізнатися, що Олег Валерійович Іжаковський прямо причетний до скандально відомого «банку Даніель», про махінації якого обширно повідомляв портал «Мінфін» (Minfin.com.ua/український портал про фінанси та  інвестиції).

Слід пам'ятати, що власники та співробітники фірми «Кредит Капітал» викуповують кредити та заборгованості, аби тероризувати громадян України та безкарно вимагати у них гроші. Такі, їхні дії : злочинні, незаконні і мають негайно присікатись правоохоронцями, а в подальшому -  припинятися у судовому порядку.

Автор: Оксана Гонта

Джерело


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

 

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: Wikibazainfo@gmail.com

Теги: ВЕРДИКТ КАПИТАЛ,Вердикт капитал ,ООО «Вердикт капитал»,Украина,Вымогатели,вымогательство,Группа вымогателей Вердикт капитал,вымогатели Вердикт капитал,Группа вымогателей,Ижаковский,Ижаковский Олег Валерьевич,Олег Ижаковский,Андрей Волков ,Волков,Вердикт капитал Ижаковский Олег,Вердикт капитал Волков Андрей , СБУ, СБ Украины, Служба Безопасности Украины,Служба Безопасности,Mayorov Group,Дмитрий Головко,Банк, Нацбанк,Нацбанк Украины, Национальный банк , Национальный банк Украины,УМВД,Вердикт капитан Ижаковский ,Вердикт капитал Волков ,Вымогатель Ижаковский Олег,УДАР ,Ольга Бельковой,Бельковой,Волков А.В,Волков Андрей ,Волков Андрей Викторович,ФСБ,РФ,Татьяна Козаченко,Козаченко,ФК «Женева», «Кредобанк», «Кредит-капитал», «Укрсиббанк», «Аваль», «Динеро», «ТАСКОМбанк», «Профит Кредит», «Веста», «Инвест-кредо», «Росвен инвест»,Милоан, Глобал Кредит, Кэш Ап, Динеро, Компаньон Финанс, Сос Кредит, Быстро Займ, Топ Кредит, Манибум, «ОТП»,Юристы-вышибалы,Юристы,СБУ,МФО,ТОВ “ВЕРДИКТ КАПІТАЛ”,ТОВ ВЕРДИКТ КАПІТАЛ,ВЕРДИКТ КАПІТАЛ,Іжаковський Олег,Іжаковський ,банк Даніель,банк ,Даніель,Іжаковський Олег Валерійович,Дерев’янкіна Жанна Олександрівна,Дерев’янкіна Жанна ,Дерев’янкіна ,Кредит Капітал, СБ України, Служба Безпеки, Служба Безпеки України,Україна
Автор: wikibazacom