СБУ викрила керівництво Департаменту міграційної поліції на масштабних схемах проституції (фото)

СБУ викрила керівництво Департаменту міграційної поліції на масштабних схемах проституції (фото)
37422 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не встигли українці відійти від скандалу з малолітніми гвалтівниками, які споювали дівчат, давали їм наркотики і знімали напівпритомних на відео, як до вечора в Україні розгорівся ще один скандал, пов'язаний із сутенерами та проституцією.

В пресцентрі Служби безпеки України повідомили, що у столиці України викрили ще одну схему незаконної роботи. Зокрема, правоохоронці з'ясували, що керівництво Департаменту міграційної поліції заробляло незаконно кошти на масштабних схемах з "кришування" проституції. Діяли угрупування по всій Україні, в тому числі і в Києві.

Вже затримано заступника начальника Департаменту міграційної поліції, керівника відділу профільного підрозділу столичної поліції та ще дванадцятьох учасників угруповання. За даними слідства, посадовці "прикривали" діяльність розгалуженої мережі місць розпусти у Києві. До таких "закладів" підбирали дівчат віком від 18 до 30 років з вразливим психо-емоційним станом.

Крім цього, вони створили мережу спеціалізованих груп у месенджерах, в яких "адміністратори" підшукували громадянок для надання інтимних послуг за гроші, у тому числі "ескорту".

Сутенери пропонували їм "поїздки" до клієнтів у різних областях України, а також відправляли за кордон. Вартість "послуг" становила від 500 до 10 тис. дол. за ніч.

СБУ провела понад 30 обшуків за адресами перебування фігурантів, зокрема в адміністративних будівлях Національної поліції України. На підставі зібраних доказів більше ніж 20 особам повідомлено про підозру.

До слова, щодо ранкового скандалу із 20-ти річними хлопцями, які кривдили дівчат також є прогрес. Вже відомо, що двом з них правоохоронці вручили підозру, ще шістьом поліція дала повістки і ті мають у негайному порядку звернутися до своїх військоматів. 

Щоправда, досі невідомо чи написали скривджені дівчата заяви про вчинення будь-якого кримінального правопорушення щодо них.

Джерело

Теги: СБУ, СБ України,Україна, Служба Безпеки, Служба Безпеки України,керівництво Департаменту міграційної поліції ,Департамент міграційної поліції ,масштабні схеми проституції ,схеми проституції ,проституція ,скандал з малолітніми гвалтівниками,малолітні гвалтівники,гвалтівники,масштабні схеми з "кришування" проституції,кришування проституції,кришування ,керівництво Департаменту міграційної поліції «кришувало» сутенерів та борделі,борделі,бордель,сутенер,сутенери,міграційна поліція,Державна міграційна служба ,Державна міграційна служба України,міграційна служба ,міграція,поліція
Автор: wikibazacom