Cosa Nostra Derzhprodspozhyvsluzhby

Cosa Nostra Derzhprodspozhyvsluzhby
27095 ПЕРЕГЛЯДІВ

Репутація державного органу – це зовсім не те, що думає її керівник це те, що про вас думають інші, а про що думає суспільство ми бачимо з преси. Через такі служби, ми досі не в ЄС і не в НАТО. 18 січня на сайті офісу генерального інспектора Агентства з міжнародного розвитку США (USAID) з’явився документ "Стратегічний план нагляду за допомогою Україні". У тексті документу зазначається, що Сполучені Штати прагнуть "визначити сфери найвищого ризику шахрайства, марнотратства або зловживань" Адже з таким корупційним смородом, від якого не продихнеш, нема що робити в європейській світлиці. А якщо ми не в НАТО, то і маємо… всі ракети, які падають на наші голови, всі ці катастрофічні руйнації та смерті – це в тому числі заслуга, отаких служб як Держпродспоживслужба України. 

Спочатку про абсолютно ганебні речі – т.в.о. голови Держпродспоживслужби України Андрію Лордкіпанідзе мало того, що являється фігурантом кримінального провадження, про розтрату 2,3 млн грн державних коштів, та замах на заволодіння понад 650 млн грн, але тим не менш продовжує займати посаду, покриває таких самих корупціонерів, виявляється посібником колаборантів. Михайло Опанащенко, голова фракції ОПЗЖ у Херсонській міськраді. Колишній регіонал двох скликань, що привів у свою країну та місто війну і тепер спокійно працює у Держпродспоживслужбі України очолює службу експортного контролю.

Ми знаємо Андрій Юрійович, що Вам за нашу країну не болить тому, що це не Ваша країна, Ви тут випадковий пасажир, а руки Ваші смердять як тушонка Вашої підлеглої з кримінальним провадженням за ст. «Контрабанда» Яніни Аранчій після того як Ви підписали наказ про призначення Михайла Опанащенко на займану посаду.

Рівень корупції та кількість кримінальних проваджень відносно працівників Держпродспоживслужба України просто вражає. Уявіть собі, що практично всьому керівному складу служби пред’явлені підозри по кримінальних провадженнях, але усі продовжують перебувати на займаних посадах і ви можете уявити чим вони там займаються. Але, що там уявляти, коли посадовці Головного Управління Держпродспоживслужба в Одеській області залізли в карман держави на експортних операціях. За даними ДБР, посадовці через посередників брали хабарі від експортерів зерна за видачу фітосанітарних сертифікатів та інших дозвільних документів. Посередниками виступали підприємства, які вимагали та брали хабарі під виглядом консультацій та фумігаційних послуг. При цьому були випадки безпідставного втручання у роботу підприємств-експортерів зернової продукції та блокування роботи. Держава з неймовірними зусиллями домоглася можливості експортувати зерно, але Андрію Лордкіпанідзе та його злочинній компанії байдуже.

І яка по вашому була реакція керівництва Держпродспоживслужби України, а ніякої - як крали разом так і крадуть. Неозброєним оком видно і зрозуміло, що єдиним бажанням таких посадовців є особисте збагачення. Тому і відбір кадрів відбувається за принципом, хто більше дасть, а так як заборонена партія ОПЗЖ в переважній більшості недобитки партії Регіонів, тому відомо звідки ростуть ноги. Ні для кого не являється таємницею, що єдиним виміром успішної роботи в структурі Держпродспоживслужби є уміння налагодити вертикаль тотальних поборів знизу до верху. І течуть потоки корупційних грошей в кармани Андрія Лордкіпанідзе з кожного регіону України. Можна заперечити, що ці звинувачення є безпідставними, але звідки ж тоді така кількість корупційних скандалів і будь яка адекватна реакція на них. Як підтвердження можна навести лист Держаної регуляторної служби України, до Кабінету Міністрів з вимогою до Держпродспоживслужби щодо порушення дисциплінарних проваджень до ряду керівників Головних управлінь за порушення Закону.

Але будь якої реакція, т.в.о. голови Держпродспоживслужби України Андрію Лордкіпанідзе відсутня, навіть наради не провели чи колегії за підсумками перевірок Держаної регуляторної служби України. Кругова порука, що притаманна злочинним угрупуванням тримає їх разом.

Найбільшим цинізмом як завжди відзначилось керівництво Управління Держпродспоживслужба в Полтавській області, в своїй відповіді до контролюючого органу з приводу пояснень щодо безпідставного тиску на бізнес взагалі звинуватили державних контролерів в перевищені службових повноважень та пригрозили наслідками.

Театр абсурду, але є режисер найнятими нами, платниками податків на роботу. Андрій Юрійович наберіться сміливості, ми Вам навіть ручку подаримо, напишіть заяву. Та не забутьте забрати з собою Опанащенків, Першиних, Аранчіїв, Літошок, Петросянців ну всю свою кримінально - корупційну зграю яку Ви з собою притягнули.

Автор: Сергій Ткачук


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: Wikibazainfo@gmail.com

Теги: Україна,Держприкордонслужба,Держприкордонслужба України,Андрій Лордкіпанідзе,Лордкіпанідзе,Андрій Юрійович Лордкіпанідзе,Державна регуляторна служба України,Держана регуляторна служба , Полтава, Полтавська область,Опанащенко,Михайло Опанащенко,ОПЗЖ,Кабінет Міністрів, Кабінет Міністрів України,КМ,КМУ,Яніна Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби Яніна Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Яніна Аранчій,Держпродспоживслужба Полтавщини Яніна Аранчій,Держпродспоживслужба Яніна Аранчій,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби Яніна Аранчій,USAID,ЄС,НАТО,США
Автор: wikibazacom