Сучасне рішення для дому: камінні топки Kobok

Сучасне рішення для дому: камінні топки Kobok
329663 ПЕРЕГЛЯДІВ

Словацька компанія Kobok виробляє камінні топки з 1993 року. Уся продукція бренда виготовляється винятково на власному підприємстві, що дає можливість контролювати якість виробів на кожному технологічному етапі. В Україні продукцію цього виробника представляє компанія «Дім Тепла».

gallery-image

Переваги камінних топок Kobok

  • Вага топки — один з основних показників її якості та надійності. Товщина сталі й футерування безпосередньо впливає на тривалість терміну служби каміна. Наприклад, камінна топка Kobok Horizont 780/500 важить 235 кг, топки такого самого розміру інших виробників важать близько 145 кг.
  • Ребра — радіатори, які збільшують поверхню тепловіддачі та надають стабільності корпусу топки. Запобігаючи деформації корпусу, ребра жорсткості гарантують довговічність топки.
  • Димозбірник Turbo. Для забезпечення збирання та викиду димових газів потрібен високий димозбірник. У камінних топках Kobok димозбірник має спеціальний дефлектор та оптимальну форму для відбору й передачі тепла, що підвищує ККД каміна. Димозбірник у топках Kobok виконаний із цільного листа металу, відсутність зварних швів забезпечує його міцність і довговічність.
  • Колосник, футерування та патрубок димоходу. Колосникові ґрати та елементи футерування безпосередньо контактують із вогнем, тому піддаються впливу високих температур. Бренд Kobok установлює у свої топки чавунні колосники товщиною 18 мм і шамотні елементи футерування завтовшки 40–50 мм. Патрубок приєднання димоходу також виготовляється з чавуну.
  • Екологічно чиста фарба. Усі камінні топки Kobok вкриваються термостійкою фарбою на водній основі Senotherm. Завдяки спеціальному попередньому обробленню поверхня топок ідеально гладка. Фарба на водній основі під час нагрівання виділяє тільки водяну пару — шкідливих речовин та неприємного запаху немає.
  • Очищення скла з чотирьох боків. Виробник Kobok використовує інноваційний спосіб очищення скла. Повітря подається на скло спеціальними каналами з чотирьох боків, що забезпечує його чистоту.
  • Велика глибина топки. Камінні топки Kobok мають глибину більш ніж 7,5 см. Це дуже практично, тому що під час підкладання палива з топки не випадає зола.

gallery-image

Це основні переваги словацьких топок від Дім Тепла, що безпосередньо впливають на їхню довговічність. Гарантія на корпус топки становить 7 років, а на колосник та деталі футерування — 2 роки.

Теги: Kobok ,камінні топки,камінні топки Kobok