БЕБ повідомив про підозру керівнику держпідприємства за розтрату 3500 тонн вугілля

БЕБ повідомив про підозру керівнику держпідприємства за розтрату 3500 тонн вугілля
263749 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області повідомили про підозру виконувачу обов’язків директора державного підприємства за розтрату вугілля. 

Достовірно знаючи кількість видобутого протягом певного періоду вугілля, службова особа реалізувала 3 500 тонн товару на користь третіх осіб. 

Виконувачу обов’язків директора повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та накладення арешту на майно підозрюваного для компенсації нанесених державі збитків. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, ч. 5 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), здійснюють детективи управління БЕБ у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури та оперативного супроводу співробітників управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, нещодавно детективи ТУ БЕБ в Одеській області, за ухилення від сплати податків, арештувало майно директора підприємства на 8 млн грн. Детальніше

esbu.gov.ua

Теги: беб в одеській області, Бюро економічної безпеки, БЕБ,вугілля