Соледарський напрямок: 45 ОАБр ЗСУ показала, як закінчують свої контракти "вагнерівці" в Україні (відео)

Соледарський напрямок: 45 ОАБр ЗСУ показала, як закінчують свої контракти "вагнерівці" в Україні (відео)
299908 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Лізуть, як мухи"– у мережі оприлюднили відео, де українські військові знищують групу вагнерівців під Соледаром. Ті, наступають з одним автоматом в руках у відкритому полі.

Три прицільних удари і група з більш як з тридцяти вагнерівців залишаються навічно лежати під синьо-жовтим небом України. Зробили це Воїни 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних сил України. І повідомили про це на своїй сторінці у Телеграмі.

"Кожного дня на одних і тих же ділянках, допомагаючи піхоті, ми знищуємо чергову партію "подъехавших" окупантів. Більше 30 вагнеровців за лічені хвилини розірвали свої контракти достроково у наших полях", – написали бійці 45 бригади.

 

Бої за Соледар очільник російської приватної військової компанії "Вагнер" перетворив на власну медійну кампанію. Після місяців невдач у Бахмуті Євген Пригожин намагався довести перевагу найманців над регулярними військами, а заодно – свою важливість. Відтак, кількість загиблих його не цікавили, лише результат. Ціною тисячі вбитих "зеків" Соледар сьогодні контролюють російські військові.

Примітно, але в той же час цвинтар, де ховають вагнерівців за два місяці став у рази більшим. розрісся він так лише за крайні два місяці. На оприлюдненому супутниковому знімку, зробленому 24 січня, видно близько 170 поховань у районі цвинтаря і ця кількість збільшилася майже в сім разів порівняно з тим, що було видно на супутникових знімках лише два місяці тому.

stopcor.org

Теги: ЧВК Вагнер,Вагнер,Соледар,ЗСУ , війна в Україні,вагнерівці