Конкурс на посаду Директора НАБУ – за допомогою НАЗК спробують усунути «незручних» кандидатів

Конкурс на посаду Директора НАБУ – за допомогою НАЗК спробують усунути «незручних» кандидатів
302726 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відбір на посаду Директора НАБУ триває. Після тестів на знання законодавства залишилося 50 кандидатів, а після тестів на загальні здібності — 22. Дванадцять з них чинні або колишні співробітники НАБУ. 

Попереду в учасників конкурсу практичне завдання й найцікавіше – подача та аналіз їх декларацій.

Вочевидь саме за допомогою цього «аналізу» теперішнє керівництво НАБУ разом з Ситником планує усунути всіх «незручних» кандидатів. 

НАБУ та НАЗК вже отримали відповідні завдання та розпочали перевірку декларацій конкурсантів. Тож цілком ймовірно, що незабаром громадськість отримає нові «сенсації» від підконтрольного НАБУ Центру  протидії корупції. 

Ця громадська організація активно просувала через ЗМІ тезу про обов’язкову перевірку декларації, як про найважливіший показник доброчесності. А її представники ніколи не приховували, що, на їх погляд, гідним на посаду Директора Бюро може бути лише представник із самого НАБУ. Всіх інших у ЦПК публічно вносять до списку «сумнівних кандидатів», який, судячи з усього, ґрунтується виключно на думці Шабуніна та його близького оточення. 

Скоріше за все саме за допомогою ЦПК й продовжиться публічний вплив на комісію та громадськість. Адже їм, на відміну від офіційного слідства, не потрібна ані доказова база, а ні об’єктивність. Тож цілком вистачить поверхневої інформації від агентства з питань запобігання корупції.  Питання лише в тому наскільки далеко готові піти у НАЗК.

Теги: Конкурс на посаду Директора НАБУ,директор НАБУ,НАБУ,НАЗК ,декларація,Україна,Бодров,Єгор Бодров,Бодров Єгор Євгенович ,Бодров Єгор ,Бодров ,Віталій Власюк,Власюк,Київ,ТРЦ “Sky Mall”,ТРЦ Sky Mall,Sky Mall,ТРЦ,Київська обласна військова адміністрація,військова адміністрація,Алтаюр,компанія Алтаюр,Суд, Верховний Суд,Верховний суд України,ВСУ,Владислав Власюк,радник Офісу Президента ,радник Офісу Президента України,Офіс Президента України,ОПУ,ОП,Офіс Президента ,Віталій Сердюк,Сердюк,ОАСУ, Віктор Янукович,Анатолій Новак,Новак,Янукович,Віктор Янукович Вікіпедія,Янукович Вікіпедія,Артем Ситник,Артем Ситник Вікіпедія,Ситник Вікіпедія,Ситник,Семен Кривонос,Кривонос,Єрмак-Макфол,Єрмак,Макфол,Майкл Макфол , Єрмак Вікіпедія , Андрій Єрмак Вікіпедія ,Андрій Єрмак ,Станіслав Дікій,Дікій,ДАБІ,Юлія Яцик ,Яцик ,Слуга народу, Верховная Рада, Верховная Рада Украины,ВР,ВРУ,Олексій Шевчук,Шевчук,Розенблат,Борислав Розенблат,Олег Бахматюк,Бахматюк,Онищенко,Олександр Онищенко,Ілля Кива, Ярослав Кашуба,Кива, Кашуба,центр протидії корупції