Їм не болить

Їм не болить
59928 ПЕРЕГЛЯДІВ

В інтернет просторі гуляє запис виробничої наради керівника Держпродспоживслужби Полтавщини Яніни Сергіївни Аранчій з фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області де вона викладає своє бачення роботи державного контролюючого органу підсумком якого знову таки є твердження, що «ми можемо винести будь-який об'єкт, а тому бізнес кожному з вас може сам сказати, дякую».

Між іншим можна зауважити, що нараду Яніна Сергіївна проводить з своїми підлеглими виключно на російській мові. Що є порушенням пункту 1 ст. 6 Розділу ІІ, пункту 1 ст. 9 Розділу ІІІ, пункту 1 ст. 12 Розділу IV ЗУ «Про забезпечення функціонування української мови як державної», працівники які представляють інтереси Держави зобов’язані спілкуватись виключно державною мовою. Тоді це здавалось якоюсь маячнею молодого керівника, але з часом коли ця теза стала втілюватися в життя постало питання, як взагалі можливе перебування на займаній посаді такого державного службовця? Тому давайте глянемо на загальні здобутки Держпродспоживслужби України за останні пів року, та можливо знайдемо відповідь.

Такі повідомлення з’являються мало, що не кожного тижня, але відсутні будь які дії направлені на виправлення ситуації, пересічний вислів «риба, гниє з Голови» в даному випадку має місце. Уся країна воює, оборонці зі зброєю в руках мерзнуть на передовій захищаючи народ, але ці державні службовці в теплі та добрі грабують та далі перебуваючи на займаних посадах. Складається враження, що взагалі немає будь якого діла до катастрофічних масштабів корупції в державному органі.

І якщо правоохоронці інших областей України ще якось намагаються стримувати непомірні побори керівників Держпродспоживслужби. Силові структури Полтавщини проявляють повну імпотенцію до навіть загально відомих кримінальних правопорушень Яніни Аранчій будучи глухими, німими та сліпими. Не потрібно мати оперативно – розшукову справу, так як кожний оператор АЗС знає, що Яніна Сергіївна заправляє свій особистий автомобіль BMW X6 виключно паливними талонами. Не потрібно великого ума, що б порівняти номера талонів та зрозуміти, що вони вкрадені в Головному управлінні Держпродспоживслужби Полтавської області. Близько двох тон бензину на місяць списується на папері, що б задовільнити особисту потребу сім’ї Аранчій, так як цими ж паливними картками заправляється і чоловік керівника служби. Держава по краплині знаходить паливо на потреби Збройних Сил України, але це взагалі не турбує Янину Сергіївну, в неї бак завжди повний, тільки за рахунок установи якою вона керує. І рахунок такий собі, близько півтора мільйона гривень на рік вартує утримання особистого транспорту сім’ї Аранчій для бюджету Держпродспоживслужби та її структурних підрозділів.

Регіональна Державна Лабораторія Держпродспоживслужби в Полтавській області знаходиться за адресою Полтавська область, с. Горбанівка, вул. Миру, буд. 2. ще до недавно близько п’яти років цією держаною установою керувала Яніна Аранчій. Лабораторія Держпродспоживслужби через паркан межує з приватним домоволодінням рідного брата Яніни Сергіївни Дмитра Аранчій. За дивним збігом усі комунікації обійстя вода, газ, каналізація, електроенергія підключені від мереж держаної установи і здогадайтеся з першого разу хто десятиліттями сплачує кошти за комунальні послуги. Ви не помилися, Регіональна Державна Лабораторія Держпродспоживслужби. Ось тільки в правоохоронців Полтавської області відсутнє будь яке бажання притягнути крадіїв до відповідальності та відшкодувати нанесені збитки.

На минулому тижні країні стала відома історія коли пресофіцерка Південного регіонального управління держприкордонслужби України Іванна Плантовська розмістила на особистій сторінці Фейсбук світлини свого відпочинку під час чергової відпустки, у підсумку звільнення з займаної посади. Керівництво Держприкордонслужби України виявило принципову позицію, що в період військової агресії такий вчинок не є гідним для поведінки офіцера. Повертаємося до кримінального провадження № 42022172060000180 відносно Аранчій Яніни Сергіївни за ст. «Контрабанда». Маючи вільний доступ до гуманітарної допомоги яка надійшла до ГУ Держпроспоживслужби, зловживаючи службовим повноваженням, залучивши працівників державної установи, діючи всупереч інтересам служби, користуючись скрутним становищем тимчасово переміщених осіб, зневажаючи будь які морально – етичні принципи вирішила підняти рейтинг партії завдяки якій вона була обрана до обласної Ради. Звісно розпіарила свій вчинок на особистій та партійній сторінці Facebook, а коли зрозуміла що вчинок кримінальний, оперативно видалила дописи.

Андрій Юрійович Лордкіпанідзе т.в.о голови Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів Вам за нашу Державу не болить? Чи вона не зовсім Ваша? Чи з кількома кримінальними провадженнями Вам уже ніде не болить? Мабуть це і є відповідь, яку ми з Вами шукаємо!

Теги: Андрій Юрійович Лордкіпанідзе,Андрій Лордкіпанідзе,Лордкіпанідзе,Україна,Державна служба з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, Аранчій, Аранчій Янина, Аранчій Янина Сергіївна,ГУ Держпроспоживслужби,Держпроспоживслужба,Контрабанда,Іванна Плантовська,Плантовська, Полтава, Полтавська область,Південне регіональне управління держприкордонслужби України Іванна Плантовська,Південне регіональне управління держприкордонслужби України Плантовська,Південне регіональне управління держприкордонслужби України,регіональне управління держприкордонслужби України Іванна Плантовська,регіональне управління держприкордонслужби України Плантовська,регіональне управління держприкордонслужби України,Регіональна Державна Лабораторія Держпродспоживслужби,Лабораторія Держпродспоживслужби, контрабанда ,Держпродспоживслужба,АЗС,Святослав Литошко,Держпродспоживслужба України,Держпродспоживслужба Полтавщини Яніна Сергіївна Аранчій,Держпродспоживслужба Полтавщини Яніна Аранчій,Держпродспоживслужба Полтавщини Аранчій,Держпродспоживслужба Яніна Сергіївна Аранчій,Держпродспоживслужба Яніна Аранчій,Держпродспоживслужба Аранчій,Держпродспоживслужба Полтавщини,Полтавщина
Автор: wikibazacom