Біля Бахмута знищено взвод військ рф: кадри бою від прикордонників

Біля Бахмута знищено взвод військ рф: кадри бою від прикордонників
293867 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бійці Державної прикордонної служби України знищили взвод окупаційних військ рф, які намагалися штурмувати позиції Сил оборони біля Бахмута.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Учора упродовж дня прикордонники відбивали штурм ворога на одному з передових опорних пунктів поблизу міста-фортеці Бахмут. Ворожі сили під прикриттям артилерії провели декілька тривалих атак українських оборонців", – йдеться у повідомленні.

Водночас військовим вдалося відбити атаку окупантів. Для знищення ворога використовувалися стрілецька зброя, міномети та БПЛА із снарядами. Також прикордонникам надало вогневу підтримку командування Сил оборони.

"Атака окупантів захлинулася. У ході оборонного бою завдано втрат живій силі противника – 12 вбитими, а приблизно 17 осіб пораненими", – повідомляють прикордонники.

Також пресслужба ДПСУ опублікувала відео, на якому можна побачити, як на ворожих бійців прилітають снаряди, ймовірно, з БПЛА. Після цього вони лежать поранені та кинуті своїм же командуванням. Невідомо, що далі сталося з росіянами, яких не вдалося ліквідувати.

stopcor.org

Теги: Бахмут, війна в Україні, окупанти,ДПСУ