Бійці ССО знищили групу росіян у сірій зоні в плавнях Дніпра (відео)

Бійці ССО знищили групу росіян у сірій зоні в плавнях Дніпра (відео)
345124 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бійці Сил спеціальних операцій України знищили відразу три позиції окупантів. Шансів вижити після таких пострілів не залишилось.

Відповідне відео із ліквідацієї окупантів опублікував 16 січня військовий оглядача Oryx, що працює у Твітері під нікнеймом Danspiun. З його слів, утримувати позиції на островах важко для обох сторін. За його оцінкою, наразі це – свого роду "сіра зона".

Як зазначається, група спецназу виявила групу окупантів, а також обладнані позиції. Бійці сил спецоперацій вирішили раптово атакувати ворога.

Спочатку вони відстежили головне "лігво" загарбників. Дочекавшись, коли більшість з них збереться в одному місці, бійці ССО завдали прицільного удару.

Ті загарбники, яким вдалося вижити почали розбігатися в різні сторони. Тут теж бійці ССО часу не гаяли. Терпеливо стежили за кожним рухом. Коли ж окупанти зібралися під укриттям одного з місцевих будинків теж завдали потужного удару.

Ще одна група російських найманців почала тікати в очерет. Але й він не став ля них прихистком. Бо українські захисники навіть серед хмизу зуміли відстежити їх і "поховати" їх в болотах України.

stopcor.org

Теги: ЗСУ, війна в Україні, окупанти