Теплий концерт Оксани Білозір «У колі друзів» у Києві 29 січня

Теплий концерт Оксани Білозір  «У колі друзів» у Києві 29 січня
278326 ПЕРЕГЛЯДІВ

29 січня Оксана Білозір, українська співачка, запрошує всіх охочих у Жовтневий Палац на свій концерт за музичною програмою «У колі друзів».  Назва події обрана не просто так, адже  співачка має на меті зібрати під єдиним гаслом однодумців та друзів, які люблять і шанують все українське.

На концерті Оксана заспіває для всіх присутніх найкращі свої хіти, які так западають у душу, що іноді неможливо дихати. Згадайте «Червоне намисто», «Горобина ніч», «Очі волошкові», «Розпитаю про любов»  та багато інших пісень. Всі вони відкривають перед нами любов співачки до рідної України, її інтимні почуття та духовну силу.

Купуйте квитки на концерт Оксани Білозір, щоб разом з друзями заспівати улюблені хіти вокалістки та підняти собі настрій чудовим концертом. Та не забувайте про інші події  Жовтневого Палацу, адже тут ви отримаєте багато яскравих вражень.

Купити квитки ↓↓↓

Безпечні концерти

Жовтневий Палац є одним із самих безпечних місць Києва, де проходять різні заходи за участі відомих музикантів та гуртів. 

Так, у разі повітряної тривоги гості матимуть змогу перейти в укриття, яке розташоване на нижньому поверсі будівлі. Також центр обладнаний необхідними приладами, що забезпечують безперебійну подачу електроенергії.

Теги: Оксана Білозір,Жовтневий Палац,Оксана Білозір У колі друзів,Оксана Білозір купити квитки,Оксана Білозір виступ,Оксана Білозір концерт,Оксана Білозір замовити квитки