Окупанти перевдягаються у форму Збройних сил України, аби ввести в оману ЗСУ (фото)

Окупанти перевдягаються у форму Збройних сил України, аби ввести в оману ЗСУ (фото)
114188 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перевдягаються у форму Збройних сил України і готують провокації – російські загарбники знову порушують всі принципи ведення війни, якщо такі у них взагалі є.

Те, що загарбницькі війська вдаються до обману на війні в Україні, вже не є новизною. Так вони робили, коли тікали з Херсона, так вони роблять і зараз. Щоправда, вже на Луганському напрямку. Про це повідомляє Центр інформаційного спротиву.

За їхніми даними, окупаційна армія росії для введення наших військових в оману перевдягається у форму ЗСУ.

Зокрема, на напрямку Кремінної зафіксоване використання штурмовими загонами військ рф українського пікселя. Цю ж інформацію підтверджує військовий журналіст України Андрій Цаплієнко.

 

Також, за даними Центру інформаційного спротиву, росіяни можуть планувати операції під "чужим прапором", себто під синьо-жовтим. Все робиться для дискредитації ЗСУ. Відтак, попереджають про можливі показові акти насильства серед цивільного населення.

Тому експерти вкотре нагадують, аби відрізнити свої підрозділи від ворожих, українські воїни використовують червоні, білі або сині стрічки на ногах. Центр національного спротиву закликає зберігати пильність та звертати увагу на такі деталі.

stopcor.org

Теги: ЗСУ, Збройні Сили України, окупанти, війна в Україні,форма Збройних сил України