«Чернігівводоканал» за 371 млн гривень замовив реконструкцію насосної станції у адвоката

«Чернігівводоканал» за 371 млн гривень замовив реконструкцію насосної станції у адвоката
99032 ПЕРЕГЛЯДІВ

Комунальне підприємство «Чернігівводоканал» без відкритих торгів замовив у компанії ТОВ «УТБ – інжиніринг», що належить місцевому адвокату, реконструкцію насосної станції «Подусівка» за 371 млн гривень. Про це стало відомо з матеріалів на порталі ProZorro.

Згідно з умовами договору, реконструкцію водопровідної насосної станції «Подусівка», що розташована на землях Новобілоуської ОТГ Чернігівської області, підрядник зобов’язується завершити до 20 грудня 2023 року. Зокрема планується провести реконструкцію побутового приміщення та котельні, будівлі насосної станції, трансформаторної підстанції, зовнішніх мереж електропостачання тощо. Загальна вартість робіт становить 371 млн гривень, в тому числі 13,7 млн гривень заробітної платні, 125 млн гривень – вартість будматеріалів. Прибуток компанії зафіксовано у розмірі 3,89 млн гривень.

Зазначимо, ТОВ «УТБ – інжиніринг» зареєстровано у 2016 році в Чернігові. Компанія зі статутним капіталом 1 млн гривень спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових будівель, електромонтажних роботах.

Кінцевим бенефіціаром компанії вказаний Павло Хайтов, місцевий адвокат. Хайтову раніше був зареєстрований як фізична особа підприємець та спеціалізувався на консультуванні з питань комерційної діяльності й керування.

На сьогодні він володіє компаніями ТОВ «УТБ – інжиніринг» та адвокатське об’єднання «Лабріс», що спеціалізується на діяльності у сфері права. За роки існування ТОВ «УТБ – інжиніринг» підписало в системі ProZorro 320 договорів на 2,33 млрд гривень. Найбільше компанія заробила на підрядах управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради – 930 млн гривень.

Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради уклало з компанією договорів на 837 млн гривень. У трійці найбільших замовників фігурує КП «Чернігівводоканал» — з ним укладено 60 договорів на 491 млн гривень.

368.media

Теги: Чернігівводоканал,УТБ – інжиніринг,реконструкція насосної станції,Павло Хайтов