Українській банкір Володимир Клименко співпрацює з окупантами у Криму

Українській банкір Володимир Клименко співпрацює з окупантами у Криму
274325 ПЕРЕГЛЯДІВ

Луганській банкір Володимир Клименко, як власник ПАТ «Українська інноваційна компанія», співпрацює з окупаційною владою у Криму. Про це стало відомо з матеріалів реєстрів «Судебных и нормативных актов рф».

Ми вже писали, як Клименко продав росіянину право вимоги боргів по іпотеці українського судоремонтного заводу та зернового термінала у Севастополі (Судноремонтний завод «Южний Севастополь»).

Все це відбувалося через фінансову компанію «Транс Фінанс» шляхом відступлення права вимоги. Але поручителю та іншим сторонам про це не повідомили.

Згодом через державних реєстраторів права вимоги переоформили на нового власника.  Після цього у компанія продала майно ужгородцю з громадянством рф Юрію Черешні (ІПН 2363720311). При цьому компанія «Транс Фінанс» також належить йому.

Цікавою є й особистість директора «Транс Фінансу». Мова йде про Сергія Картамишева з Алчевського району Луганської області. Взагалі він обіймається різними колекторськими та кредитними компаніями.

Найголовніше тут те, що з початку анексії Криму російськими окупантами ТОВ «Фінансова компанія «Транс Фінанс» та ПАТ «Українська інноваційна компанія» брали участь у засіданнях так званих судових органів країни-агресора. Наприклад, компанія сама подала позов до так званого «Арбитражного суда города Севастополя» у липні 2021 року.  Ми маємо копії цієї ухвали.

Наші джерела пов’язують Картамишева та усіх інших з оточенням нардепа від ОПЗЖ Сергія Шахова. Останній, як Картамишев та Клименко, також родом з Луганської області. 

368.media

Теги: Володимир Клименко,Володимир Клименко банкір,Українська інноваційна компанія,Сергій Картамишев,Юрій Черешня,Транс Фінанс,Крим, окупанти