Іванов і Григор'єв, жорстокі здирники з прокурорським минулим

Іванов і Григор'єв, жорстокі здирники з прокурорським минулим
279739 ПЕРЕГЛЯДІВ

30 років української незалежності були періодом політичних авантюр, корупційних схем та зухвалих фінансових злочинів. Зацікавлена участь у незаконних діях поліції та судів забезпечувала безкарність аферистів та надавала їх витівкам небаченого розмаху.

Деякі злочинні явища вдалося припинити, інші виявилися напрочуд живучими і досі продовжують отруювати життя українців.

Банда здирників з юридичними дипломами MG-group це кримінальний довгожитель рідних просторів, на прикладі якого можна вивчати природу та структуру всіх наших бід.

Засновник ОЗУ Андрій Іванов колись був прокурором Магдалинівського району Дніпропетровської області.

Його кримінальний партнер Микола Григор'єв також має досвід державної служби, протягом якогось часу він був співробітником Генеральної прокуратури.

Цей факт є дуже показовим, він пояснює цинізм, з яким діють спільники, і розкриває суть їхніх грабіжницьких схем.

Отримавши на прокурорській службі потрібні навички та зв'язки, Іванов та Григор'єв звільнилися, і з того часу роблять бізнес на обмані та руйнуванні українських громадян. До своїх жорстоких махінацій бандити з юридичними дипломами залучили ще двох шахраїв, Івана Чорного та Івана Холода, відомих спеціалістів із виготовлення фальшивих документів.

Ефективність та безкарність ОЗУ MG-group забезпечують співучасники у мантіях, продажні судді кількох столичних судів, і це робить махінації угруповання особливо небезпечним державним злочином.

З подачі суддів Іванов та Григор'єв стають адвокатами чергової жертви, входять до неї у довіру та вимагають величезні гонорари за свої юридичні послуги. А потім, здобувши потрібні їм дані про свого клієнта, включають грабіжницький конвеєр.

Отримавши від Холоду та Чорного фальшиві рішення судів, адвокати-злочинці заволодівають майном людей, які повірили їм, переписують їх квартири, машини та земельні ділянки на себе або на заздалегідь підготовлених підставних осіб.

Выдбувається арешт всього рухомого та нерухомого майна обраної жертви, вилучення грошей з її рахунків, блокування свободи пересування, а під її прикриттям оскарження реєстрації майна, його скасування, виділення та арешт часток усіх членів сім'ї ошуканого.

Набір кримінальних інструментів А. Іванова та М. Григор'єва широкий: підтасовування даних та подій, купівля судових рішень, підробка документів, незаконні оскарження, відчуження, захоплення та продаж майна громадян, які їм повірили.

У юристів-махінаторів із MG-group є кілька власних правил, які вони не порушують. По-перше, звичною практикою для них є робота одночасно на жертву та на протилежну сторону, що дає можливість одночасно грабувати обох учасників судового розгляду.

По-друге, вони не зупиняються на проміжних результатах, доводячи жертву до злиднів і називаючи це «повним циклом обробки».

Для відмивання викрадених грошей та швидкої реалізації відібраного у людей майна чорні адвокати Андрій Іванов та Микола Григор'єв використовують юридичну компанію KPD Consulting, яку Іванов зареєстрував, як майстер вибивання боргів, та торговий майданчик ДП «СЕТАМ», де за півціни продається відібране у ошуканих власників майно .

На рахунку у жорстоких пройдисвітів Іванова та Григор'єва (а також їх помічників Чорного та Холоду) сотні зруйнованих сімей та доль, але закликати силовиків знищити банду безглуздо.

Співробітники Національної поліції кілька разів відкривали слідчі провадження на підставі витівок адвокатів-шахраїв, але корумповані судді щоразу виносили рішення, які рятують аферистів з MG group/KPD Consulting від кримінальних проваджень, суду та ув'язнення.

Навіть велика війна, яка прийшла до України, не зупинила злочинний конвеєр махінаторів. За спинами героїв, що б' ться з ворогом, адвокати-лиходії Іванов Андрій і Григор'єв Микола продовжують відбирати в українців будинки і гроші, надію і майбутнє.

СБУ та Генеральна прокуратура не реагують ані на публікації у ЗМІ, ані на скарги пограбованих адвокатською конторою людей, хоча могли б розуміти, що беззаконня, яке відбувається за згоди продажних суддів, це диверсія, яка підриває віру громадян у правову справедливість та власну державу.


Звичайно ж, Іванов і Григор'єв, здирники та аферисти з адвокатської контори MG group, не уникнуть справедливого покарання. Їхню долю вирішить або повоєнне народовладдя прямої дії, або м'якше за формою, але непохитне, слідство Європейського Суду з Прав Людини.

Так чи інакше, екс-прокурорам, які доводять людей до злиднів, інфарктів та самогубств, не буде місця у новій, післявоєнній Україні.

Поки ж громадянам слід знати і пам'ятати, що Андрій Іванов та Микола Григор'єв не адвокати, а бездушні та цинічні здирники, які грабують довірливих клієнтів, використовуючи «ручних» суддів та підроблені документи.

Автор: Оксана Гонта

Джерело


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: politica.chat@gmail.com

Теги: Иванов,Григорьев,Компания,грабеж, украинцы,Украина,грабеж украинцев,Победа,Иванов Андрей Валерьевич,Иванов Андрей, Кривой Рог, Днепропетровская область,Овчинникова Елена Александровна,Овчинникова Елена,Овчинникова,Киев, Киевская область, Киевская регистрация, регистрация,Холод,Черный,тероборона,Оборона,MG group,KPD Consulting,Территориальная оборона,Иван Холод,Иван Черный,Григорьев Николай, Денис Шмигаль,Шмигаль,Денис Шмигаль Википедия,Шмигаль Википедия,Полиция, национальная полиция,Нацполиция,Нацполиция Украины,ГП «СЕТАМ»,СЕТАМ,Іван Холод,Іван Чорний,Андрій Іванов,Микола Григор'єв