Лівобережна "бавовна": ЗСУ накрили точки під Олешками, з яких окупанти обстрілюють Херсон (відео)

Лівобережна "бавовна": ЗСУ накрили точки під Олешками, з яких окупанти обстрілюють Херсон (відео)
298539 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російські терористи продовжують "кошмарити" Херсон та його передмістя невибірковими обстрілами з лівобережжя Дніпра. Ворог розгорнув цілу мережу вогневих точок у лісах Олешківської громади – ЗСУ методично їх знищують.

У деокупованому Херсоні протягом ночі та ранку 6 січня лунають вибухи, прильоти спричинили пожежу в приватному секторі – на жаль, попередньо, є постраждалі мирні мешканці. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

За інформацією каналу "Николаевский Ванек", який співпрацює з Силами оборони Півдня та Миколаївською ОВА, вильоти по Херсону та навколишнім селам здійснюються ворогом переважно з території Олешківської громади. ЗСУ методично вираховують вогневі точки росіян та наносять по них прицільні удари.

Зокрема, 5 січня у другій половині дня було уражено одну з позицій противника у лісі між селами Підстепне й Челбурда, звідки окупанти вели обстріли. Попередньо, відомо про значну кількість "200-х" загарбників, тіла яких вивезли з лісу на двох вантажівках "Урал".

Крім того, в ніч на 6 січня противника накрили поблизу Раденська – місцеві жителі повідомляють про цілу канонаду вибухів.

Однак, попри ювелірну роботу ЗСУ, наразі у росіян залишається ще багато вогневих точок у лівобережній частині Херсонщини, з яких вони продовжують "кошмарити" визволені з-під окупації території.

За даними оперативного зведення Генштабу ЗСУ на шосту ранку 6 січня,на Херсонському напрямку, зокрема, від артилерійських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура населених пунктів Херсон, Чорнобаївка та Токарівка. Своєю чергою, українські підрозділи ракетних військ і артилерії здійснили вогневе ураження двох районів зосередження живої сили та військової техніки противника.

stopcor.org

Теги: ЗСУ, війна в Україні, окупанти,втрати ворога