В новорічну ніч, у центрі Москви танцювали під "Ще не вмерла Україна" (відео)

В новорічну ніч, у центрі Москви танцювали під "Ще не вмерла Україна" (відео)
324449 ПЕРЕГЛЯДІВ

Танцюють, приспівують і веселяться під слова відомої української пісні "Ще не вмерла Україна" - саме так росіяни зустріли новий, 2023 рік.

Щоправда, до кінця не ясно, чи розуміли росіяни самі сенс цього треку, але співали голосно. Ще більше людей добряче пританцьовували і посміхалися.

Відео з танцями опублікував український Телеграм-канал "Донбас Оперативний".

Примітно, але в той час, коли росіяни танцювали і веселилися, зустрічаючи Новий Рік, російські ракети летіли в небі над Україною. Всю ніч, у столиці лунала тривога. На щастя, всі 32 атаки успішно збила українська система протиповітряної оборони.

Наслідки ракетної новорічної атаки відчула хіба, що одна автівка у Шевченківському районі столиці. Саме на неї приземлився уламок від російської ракети.

Крім того, на одному із дронів-камікадзе, які були запушені в новорічну ніч по Києву, росіян залишили українцям "привітання" з Новим роком. На бойовій ракеті, яка бла призначена знищити і вбивати українців, вони написали "З Новим Роком". Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

"Уламки шахіда - частина нічного привітання від "братського народу" з Новим роком!Можна сказати і дешево, і без смаку! Справжній орко-style. І ці уламки не на фронті, де йдуть запеклі бої, вони тут, на спортивному майданчику, де грають діти.Це все, що потрібно знати про державу-терорист і її армію", – написав Андрій Нєбитов.

 

Уламок дрона-камікадзе впав на спортивному майданчику у одному із спальних районів столиці.

stopcor.org

Теги: Ще не вмерла Україна,росіяни , війна в Україні, Москва,новий рік