Херсонщина у вогні: під Олешками, Голою Пристанню і Каховкою уражено склади БК ворога (відео)

Херсонщина у вогні: під Олешками, Голою Пристанню і Каховкою уражено склади БК ворога (відео)
291152 ПЕРЕГЛЯДІВ

У першу післяноворічну ніч ЗСУ влаштували нічні "феєрверки" для ворога на Херсонщині: повідомляють про серію вибухів під Олешками, Раденськом, Новою Каховкою тощо. При цьому мирні мешканці не постраждали: ювелірно уражені склади з боєкомплектом противника у 20-кілометровій зоні від берегової лінії Дніпра.

Про гучні "хлопки" в районі Олешок в ніч з 1 на 2 січня поінформували херсонські телеграм-канали. Також оприлюднено відео, на якому можна почути один з потужних вибухів у цій місцевості.

Приблизно у той же час стало відомо про приліт у ворожий склад з боєприпасами в районі села Раденськ Олешківської міської громади. Повідомляється про масивну детонацію.

За інформацією каналу "Николаевский Ванек", що співпрацює з Силами оборони півдня, в рамках відпрацювання по об'єктах противника на лівобережжі Херсонщини, також було знищено склади з БК поблизу с. Плодове Каховського району, у Голій Пристані та в лісі неподалік від Олешок. При цьому мирні мешканці не постраждали.

Варто зауважити, що вказані населені пункти знаходяться у 5-20-кілометровій зоні від берега Дніпра, по якому наразі проходить лінія розмежування.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , війна в Україні,Херсон,Олешки