Вражаючі кадри: снайпер знищує окупанта пострілом з гвинтівки Barrett MRAD (відео)

Вражаючі кадри: снайпер знищує окупанта пострілом з гвинтівки Barrett MRAD (відео)
284051 ПЕРЕГЛЯДІВ

Снайпер Першої окремої бригади спецпризначення імені Івана Богуна знищив окупанта пострілом з гвинтівки Barrett MRAD на відстані 500 метрів.

Про це повідомляє Телеграм-канал Тараса Березовця.

"Нічне полювання" одного зі снайперів Бригади Богуна на східному напрямку. На відео видно, як важко було працювати за метою. Снайпер довго вичікував, поки об'єкт підніметься на ноги і потім здійснив точний постріл з відстані близько 0,5 км. Робота на Barrett MRAD", – пише офіцер ЗСУ.

Крім того, влучний удар прокоментували і на Фейсбук-сторінці 1 Окремої Бригади Спеціального Призначення ім. Івана Богуна.

"Снайпер з Бригади Богуна слідкував за своєю жертвою годинами, вивчаючи її рухи і чекаючи на ідеальний момент, щоб уразити окупанта. Снайпер знав, що це була його єдина можливість, і він не збирався повертатися без здобичі. З сильною рукою та гострим оком, він прицілився та повільно натиснув на спусковий гачок своєї гвинтівки...", – повідомляє пресслужба Бригади.

Варто зазначити, що, на думку військових експертів, Barrett MRAD - це одна з найкращих гвинтівок на ринку. Її виробляє американська компанія Barrett Firearms.

Barrett MRAD має магазин на 10 патронів та ковзний затвор. Довжина гвинтівки може досягати 1244 мм (залежить від ствола). Вона здатна ефективно вражати цілі на відстані до 1500 метрів.

До речі, окрім ЗСУ Barrett MRAD використовують спецпідрозділи США, Ізраїлю, Норвегії, а також Нової Зеландії.

stopcor.org

Теги: Barrett MRAD,ЗСУ , війна в Україні, окупанти,снайпер