У МВС нагородили дітей, які проявили героїзм під час війни

У МВС нагородили дітей, які проявили героїзм під час війни
295967 ПЕРЕГЛЯДІВ

Привітав маленьких героїв міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та спільно з Тіною Кароль і зірками шоубізнесу вручив подарунки до Дня Святого Миколая. 

Очільник МВС подякував юним українцям за сміливість та героїзм, які вони проявили під час відсічі збройної агресії рф. Адже кожен із нагороджених зробив свій внесок у майбутню перемогу України. 

«Ваші історії надихають не лише мене, а й увесь наш великий колектив – поліцейських, рятувальників, нацгвардійців. Цей непростий час показує, що герої серед нас. Це дуже непростий період, і я особисто заряджаюсь такими зустрічами», - зазначив Денис Монастирський. 

Під час заходу присутні почули історії дітей, які долучилися до волонтерського руху: одні плели сітки та кікімори, виготовляли окопні свічки для військових, а інші збирали з однокласниками  кошти та купували джгути-турнікети, кровоспинні засоби та печі-буржуйки для нацгвардійців. 

Дехто продавав українські сувеніри під час концертів ансамблю, в якому співають, а виручені кошти передав благодійним фондам. Хтось власноруч шиє та продає екоторбинки, а за виручені кошти купує теплі зимові речі для військових.

Деякі щодня випікають печиво і солодощі, продають вироби і збирають кошти на підтримку ЗСУ, зокрема допомагають пораненим військовим у госпіталях. 

Спільно з очільником МВС дітей нагороджувала українська співачка Тіна Кароль, яка подякувала їм за героїчні вчинки:

«З вас вже дорослі беруть приклад. Це означає, що серед вас точно є майбутні міністри, співачки, лікарі, а можливо і президент. Кожен із вас вже сьогодні став особистістю, тому  є надзвичайною і невід’ємною частинкою нашої держави», - сказала вона. 

На нагородження до дітей також завітали співак Wellboy, представниця України на дитячому Євробаченні та акторка Анна Трінчер, Youtube-блогери Magic Five. Захід організовано за підтримки Канадсько-українського проекту розвитку поліції (CUPDP) та Фонду Олександра Пікалова.

 

 

 

Департамент комунікації МВС України

Теги: МВС України,Денис Монастирський,Тіна Кароль,День Святого Миколая, війна в Україні