Внутрішні колаборанти в Одеській обласній прокуратурі ч.3

Внутрішні колаборанти в Одеській обласній прокуратурі ч.3
355191 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після першої і другої  публікації розслідування, Одеським обласним центром журналістських розслідувань, як чиновники збагачуються під час війни, Одеську обласну прокуратуру лихоманить від обшуків які проводить НАБУ. У поле зору правоохоронців потрапив обласний прокурор та його підлеглі в тому числі 

Чечитко Олександр Андрійович, заступник начальника відділу прокуратури Одеської області.

Про це і не тільки, пише Марк Гордієнко, у своєму блозі на Фейсбуці 

НАБУ дісталося до прокурора Одеської області Костенка.

Наразі тривають обшуки у прокуратурі області.

П'ять місяців прослуховування «захищеного» кабінету Кауфмана та Грановського тепер реалізуються через слідчі дії.

А так усе гарно складалося у хлопця, планували його забрати до Генеральної прокуратури, цілого заступника.

Але «дядько Сем» вирішив інакше.

Трохи згодом розповім про військову адміністрацію Марченка…

Я ж обіцяв ще багато сюрпризів до Різдва - Пише Марк Гордієнко.

А наговорили вони багато : 

Це і оборудки з медикаментами, контроль по закупівлі ліків, корекційні схеми у медичних закладах та залякування працівників установ, схеми з пальним в Одеському аеропорту та зміна організаційно правової форми і власності на термінали.

Про такі "дрібниці" як так звані "отпускниє", тобто зміна запобіжного заходу персонам, відносно яких відбуваються кримінальні провадження, штучно створені проблеми для підприємців, та організацій. Так саме збір чорної готівки з місцевого бізнесу, це просто "дитячи  забавки", це що вдалося отримати в якості доказів противоправної діяльності одеськіх прокурорів.  

Жахає те, що схеми йдуть набагато глибше  ніж очікувалось і є підстави вважати, шо "кінці мотузки" йдуть до країни агресорки.

Війна з агресором ще не закінчилась, бізнес, медичні установи, аеропорти під час блекауту потерпають і ледь вижавають. Але це не заважає наживатися спритникам від прокуратури на горі Держави. 

У розслідуванні фігурують факти, коли діючи прокурори очолили схеми створені попереднім прокурором Олегом Жученко, що підтверджує системність отримання неправомірної вигоди від діяльності схематозників.

І ніхто нічого протидіяти не хоче, безкарність породжує нові злочини.

Просимо Генерального прокурора офісу Генеральної прокуратури, Керівника ДБР, НАБУ звернути увагу не тільки увагу на корупцію в Одеській обласній прокуратурі, і колишнього прокурора, але і довести всі факти порушень до громадськості і справи  передати до суду.

Розслідування триває...

Теги: Марк Гордієнко,Чечитко Олександр Андрійович,Внутрішні колаборанти в Одеській обласній прокуратурі,Марченко,Борис Кауфман,Грановський,Грановський Одеса,Олександр Грановський,прокуратура Одеської області,Костенко,колаборанти