Фаєр-шоу від ЗСУ: знищено ворожу позицію на Кінбурнській косі (відео)

Фаєр-шоу від ЗСУ: знищено ворожу позицію на Кінбурнській косі (відео)
306975 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські захисники викурюють противника з Кінбурнської коси на Миколаївщині. Заряджений вибухівкою ударний безпілотник ЗСУ виявив та влучно атакував ціль – будівлю, в якій засіли російські військові, – залишивши від неї лише згарище.

Якісні кадри, що демонструють увесь процес виявлення цілі й нанесення удару, оприлюднив 18 грудня у соціальній мережі TikTok правник, партнер юридичної компанії "Прокопчук Груп", яка наразі займається волонтерською діяльністю і захистом інтересів військовослужбовців, Святослав Прокопчук. У підписі до відео зазначений хештег "Кінбурнська коса".

Точні координати місця зйомки верифікував відомий OSINT-ер, що працює у Twitter під псевдонімом NLwartracker.

 

"Геолокація [46.538808, 31.611242]. Окупований російськими військами будинок бомбардовано з українських безпілотників у населеному пункті Покровське, Кінбурнський півострів", – йдеться у дописі.

Дослідники також зазначають: дані кадри свідчать про те, що українські ударні дрони вийшли на новий рівень з точки зору точності і потужності ураження цілі. Після удару будівлю, яка слугувала позицією загарбникам, повністю оповили вогонь і густий білий дим.

Покровське (Покровські хутори) – село з населенням 177 осіб у Миколаївському районі Миколаївської області, розташоване на березі Дніпровсько-Бузького лиману. Станом на грудень 2022 року Покровське є одним з трьох населених пунктів Миколаївщини (разом з Василівкою і Покровкою), що досі залишаються під російською військовою окупацією.

Нагадаємо, 18 грудня з'явились повідомлення про спалахи, які помітили на Кінбурнській косі на Миколаївщині. Були оприлюднені кадри, на яких зафіксовано заграву від пожежі з різних ракурсів. При цьому "СтратКом ЗСУ" опублікував скріншот панічного повідомлення з колаборантських пабліків, які заявили, що потужний вибух нібито був нанесений дроном, нафаршированим "тактичною ядерною зброєю".

stopcor.org

Теги: Кінбурнська коса, війна в Україні,ЗСУ, окупанти,безпілотник ЗСУ