До Дня Святого Миколая: Наталія Могилевська запрошує на прем‘єру вистави «Доньки»

До Дня Святого Миколая: Наталія Могилевська запрошує на прем‘єру вистави «Доньки»
359694 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наталія Могилевська у прямому ефірі Єдині Новини розповіла, що вже скоро вона представить прем‘єру нової вистави «Доньки». Спектакль відбудеться до Дня Святого Миколая 19 та 20 грудня у Києві на сцені Драматичного театру їм. Лесі Українки. 

«Вистава присвячена всім матерям, які сьогодні моляться за наших синів і дочок на фронті. Проте у спектаклі жодного слова про війну. Я знаю, що нам все це необхідно. Я читаю всі ваші відгуки, я знаю, як ви чекаєте на нашу зустріч!», - розповіла телеглядачам Могилевська. 

Ідея створення попередньої її вистави «Я вдома» зародилася на реальних подіях співачки під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

«Ця вистава народилася із життя. На третій день війни я поїхала співати у метро, військові частини, почали народжуватися вірші просто з життя. Моя сестричка на 8 місяці вагітності опинилася у мене вдома, і ті історії які відбувалися з нами всіма: і жартівливі і жахливі, я розповідала на наших зустрічах із військовими, в шпиталях. Сталося так,  що ці історії склалися у розповідь з новими піснями «Я вдома», «Ми будемо стояти»… І тоді Нонна Кондрашова запропонувала мені: «Та це ж спектакль!». І знаєте, ми вже зіграли 12 вистав, і це щастя для мене і для людей!», - поділилася Наталя. 

У своєму інтерв’ю Наталя зазначила, що нова вистава «Доньки» - про найголовніше у житті. Про народження та віру у майбутнє. Продюсером спектакля виступить також Нонна Кондрашова.  

Вистава «Доньки» відбудеться 19 та 20 грудня о 19:00 

Квитки ↓↓↓

Теги: Билеты на концерт Наталья Могилевская, Наталья Могилевская в Национальном театре Леси Украинки Киев, Премьера Наталья Могилевская аншлаг,Наталія Могилевська, Народна артистка України Наталія Могилевська,вистава я вдома,Драматичний театр їм. Лесі Українки,Могилевская я вдома,Могилевская Доньки,Могилевская билеты,День Святого Миколая,Нонна Кондрашова