Колишній "вагнерівець" розповів про масові страти в ПВК: тепер йому загрожує розправа

Колишній "вагнерівець" розповів про масові страти в ПВК: тепер йому загрожує розправа
301417 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найманець ПВК "Вагнер" Андрій Медведєв деякий час воював під Бахмутом, а потім втік з фронту і повернувся до росії. Бойовик розповів правду про реалії бойових дій і підтвердив страти найманців.

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

Як зазначив український журналіст Денис Казанський, Медведєв записав відеозвернення, в якому розповів, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин відправляє своїх людей тупо на м'ясо, у безглузді атаки, де немає шансів вижити. Крім того, він підтвердив, що "вагнерівці" проводять регулярні страти "своїх" без суду та слідства за різні провини.

"Компанія в односторонньому порядку змінила контракт до шести місяців, не спитавши моєї думки. Потім продовжили до восьми місяців. Зв'язано це, скоріше за все, з тим, що там почало відбуватися. Після прибуття в'язнів на службу відбуваються дивні речі: вбивства від своїх же працівників - службою безпеки "Вагнера" засуджених, тупі накази, які віддавало наше командування, кидаючи нас на м'ясо, на танки з автоматами, відношення, образи, побої...", – розповів колишній "вагнерівець".

Він додав, що шкодує за вибір воювати у складі "Вагнера". Він звернувся до ФСБ, Генпрокуратури, Путіна особисто за допомогою. За словами окупанта, його життю загрожує небезпека. "Вагнер" розшукує його.

"Я побоююсь за своє життя та здоров'я. Я не скоїв жодного злочину. Те, що я відмовився брати участь у незрозумілих манервах Євгена Пригожина та наближених до нього осіб...", – заявив він, додавши, що живе "у правовій державі", тому сподівається на допомогу.

stopcor.org

Теги: ЧВК Вагнер,Вагнер,вагнерівці, війна в Україні,Путін