В Києві адвокати та лікарі налагодили схему переправлення призовників через кордон

В Києві адвокати та лікарі налагодили схему переправлення призовників через кордон
45254 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронці Києва викрили організовану злочинну групу, яка нелегально відправляла за кордон військовозобов’язаних чоловіків. Зловмисники за 12 тисяч доларів продавали відповідні довідки військово-лікарської комісії.

Про це повідомили у прес-службі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до 9 років позбавлення волі.

"Двоє адвокатів у змові з медичними працівниками підробляли довідки військово-лікарської комісії з діагнозом хвороби, щоб чоловіки призовного віку могли безперешкодно виїхати за межі України. За одну таку довідку підозрювані отримували 12 тис. доларів США", – розповіли у поліції.

Під час проведення обшуків за місцями проживання спільників правоохоронці вилучили чорнові записи та інші речові докази. Наразі встановлено факти підробки документів для трьох чоловіків.

Джерело

Теги: Київ ,адвокати ,лікарі,схема переправлення призовників через кордон,призовники ,Кордон,Україна,Правоохоронці Києва,Правоохоронці ,США,Киев ,преступная организация,військовозобов’язані,уклонисты,Призывники ,Мошенничество ,Махинации ,Незаконное пересечение государственной границы,пересечение государственной границы,государственная граница
Автор: wikibazacom