В Сибіру вдруге за місяць горів найбільший нафтопереробний завод, є загиблі (відео)

В Сибіру вдруге за місяць горів найбільший нафтопереробний завод, є загиблі (відео)
279619 ПЕРЕГЛЯДІВ

В ніч на 15 грудня в Іркутській області вдруге за місяць загорівся нафтопереробний завод "Роснєфті".

Про це стало відомо з повідомлення російського МНС.

Вибух і пожежа сталися на НПЗ в місті Ангарськ Іркутської області. Площа пожежі склала щонайменше 2500 квадратних метрів.

Повідомляється, що пожежа розпочалася на установці для обробки нафти. Попередня причина - загазованість систем технологічної установки.

О 10:59 за місцевим часом пожежу вдалося ліквідувати. Найближчим часом почне працювати спеціальна комісія, яка розслідуватиме причини вибуху.

Також повідомляється, що внаслідок надзвичайної події двоє робітників заводу отримали поранення. Ще двоє робітників, які під час вибуху повинні були знаходитися на установці, зникли - пізніше їх знайшли мертвими.

 

Варто зауважити, що горів завод "Ангарської нафтохімічної компанії", яка входить до структури "Роснефти". Це найбільше підприємство Східного Сибіру з виробництва нафтопродуктів. Його проєктна потужність становить 10,2 мільйона тонн нафти на один рік.

Як повідомлялося раніше, 27 листопада у Ангарську сталася пожежа на місцевому НПЗ. Вогонь спалахнув на технологічній установці теплообмінника промислового майданчика. Тоді він охопив 200 квадратних метрів.

stopcor.org

Теги: нафтопереробний завод,Сибір,Ангарськ