Збував крадене: на Миколаївщині упіймали поплічника окупантів-мародерів

Збував крадене: на Миколаївщині упіймали поплічника окупантів-мародерів
340476 ПЕРЕГЛЯДІВ

Добровільно співпрацював з убивцями та мародерами. У Миколаївській області затримали любителя "русского миру", який допомагав окупантам збувати майно, вкрадене ними у українців.

Про це повідомили 12 грудня у пресслужбі СБУ.

"Служба безпеки викрила ще одного ворожого поплічника в результаті стабілізаційних заходів у звільнених районах Миколаївської області", – йдеться у повідомленні.

Мешканець Снігурівки допомагав агресору "заробляти" під час окупації міста. Зокрема, він торгував продукцією, яку росіяни поцупили з міських торгових точок. Серед них – автозапчастини та засоби для обслуговування автомобілів.

Левову частину одержаної неправомірної вигоди "барига" передавав загарбникам. За це зраднику дозволялося безперешкодно пересуватися містом.

Після деокупації Снігурівки колаборант намагався "залягти на дно", але був вирахуваний і затриманий спіробітниками СБУ.

За місцем проживання зловмисника було проведено обшуки, в ході яких правоохоронці знайшли значну кількість намародереного майна. Фігуранту оголошено підозру за ч. 4 ст. 111-1 ККУ (колабораційна діяльність).

Нагадаємо, 9 грудня СБУ затримала у деокупованому Лимані на Донеччині зрадника, який знеструмив частину регіону й передав мережі у користування ворогу.

stopcor.org

Теги: окупанти, Служба Безпеки України, СБУ, війна в Україні,Миколаїв,мародерство