Президентка фонду Razom for Ukraine Дора Хом‘як взяла участь у слуханнях Гельсінської комісії Конгресу США про український волонтерський рух.

Президентка фонду Razom for Ukraine Дора Хом‘як взяла участь у слуханнях Гельсінської комісії Конгресу США про український волонтерський рух.
269374 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дора Хомяк розповіла американським партнерам про діяльність фонду Razom for Ukraine та закликала посилити допомогу Україні у її боротьбі з російським агресором.

«Фонд Razom активно допомогає Україні і українцям. Ми забезпечили функціонування мережі адресної доставки допомоги, в тому числі - людям, які проживають у безпосередній близькості до лінії зіткнення. Це і медичні набори, і засоби зв’язку, і продукти харчування, і гуманітарні вантажі. Багато американців підтримують нас, займаються краудфантингом і активно донатять. Проте боротьба за незалежність України триває, і наша спільна задача - зробити так, щоб необхідна допомога надходила вчасно і у потрібних обсягах. На моє глибоке переконання, і уряд Сполучених Штатів, і конгрес, і влада мають зробити все можливе, щоб забезпечити допомогу Україні і наблизити її перемогу. Це залежить від кожного з нас», - з такими словами Дора Хом’як звернулася до учасників слухань.

До обговорення можливостей розширення допомоги Україні також долучилися представники найбільших волонтерських фондів: Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation, Повернись живим та Blue / Yellow for Ukraine.

Дякуємо нашим американським партнерам за підтримку, співпрацю та можливість говорити про Україну на найвищому рівні. Разом з Україною, разом до перемоги!

Джерело