Скандал на будівництві в Гостомелі: військова прокуратура порушила кримінальну справу проти всього ОЗУ

Скандал на будівництві в Гостомелі: військова прокуратура порушила кримінальну справу проти всього ОЗУ
279634 ПЕРЕГЛЯДІВ

Військова прокуратура порушила кримінальну справу проти учасників резонансної історії незаконного будівництва модульного містечка в Гостомелі.

Про це стало відомо з Витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Фігурантами цієї справи виступає Гостомельська селищна військова адміністрація Бучанського району Київської області та його підрядник Товариство з обмеженою відповідальністю "Автомагістраль-Південь".

До матеріалів справи № 911/1932/22, яку розглянув Господарський суд Київської області, долучено додаткові матеріали, яких не було на момент подачі апеляційної скарги.

Військова прокуратура порушила кримінальну справу проти всієї ОЗУ

Так, 2 грудня відкрито кримінальне провадження відомості про яке внесено до Єдиного реєструдосудових розслідувань, за фактом вчинення кримінальних правопорушень за статтями: ч. 2 ст. 364 КК України, ч. 3 ст. 197-1 КК України, ч. 3 ст. 206 КК України.

Таким чином, посадові особи Гостомельської селищної військової адміністрації зловживаючи службовим становищем, здійснюють самовільне будівництво на вказаній земельній ділянці без законних на те підстав та протидіють законній господарській діяльності з пошкодженням майна ТОВ "Вітрувія", яке має усі дозвільні документи щодо будівництва на вказаній земельній ділянці.

Заявник наполягає, що судом повинно бути офіційно заборонено здійснення будь-яких робіт Гостомельською селищною військовою адміністрацією та його підрядником ТОВ "Автомагістраль-Південь" на ділянці, яка є власністю ТОВ "Вітрувія".

Нагадаємо, суд визнав забудову незаконною та зупинив дію відповідного розпорядження Гостомельської військової адміністрації. Проти Гостомельської ВА порушено кримінальну справу щодо незаконного встановлення модульного містечка та рейдерського захоплення приватного будівельного об'єкту. Своєю чергою, одіозному підряднику ТОВ "Автомагістраль-Південь" закидають рейдерство та махінації, повʼязані із захопленням чужої земельної ділянки.

stopcor.org

Теги: Військова прокуратура,Автомагістраль-Південь,Гостомель,ТОВ Вітрувія