Внутрішні колаборанти в Одеській обласній прокуратурі ч.2

Внутрішні колаборанти в Одеській обласній прокуратурі ч.2
308132 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після першої публікації розслідування Одеським обласним центром журналістських розслідувань як чиновники збагачуються в редакцію надходить  інформація, щодо героя публікації 

Чечитко Олександр Андрійович, заступника начальника відділу прокуратури Одеської області.

Це і з невідомих причин зміна запобіжного заходу персонам, відносно яких відбуваються кримінальні провадження. Це штучно створені проблеми для підприємців, та організацій. Так саме збір чорної готівки з місцевого бізнесу.

Один з епізодів горе прокурора підтверджується публікацією Прокурори Одеської обласної прокуратури Роман Тілик та Олександр Чечитко отримали можливість змінити доказову базу у двох кримінальних справах, порушених проти них на свою користь.

Бізнес під час блекауту потерпає, але це не заважає заступнику відділу прокуратури наполегливо просити «добровільно» поділитися від обороту. Схема проста з часів Януковича. Якщо не буде внеску грошей, то потім настає другий етап — «закошмарити бізнес», чи штучно створити проблему за допомогою кишенькових заявників.

Ретельно перевіряючи факти, звернення до Генерального прокурора офісу Генеральної прокуратури, Керівника ДБР, НАБУ, стане холодним душем для псевдоправоохоронців -бізнесменів.

Дискредитація Одеської обласної прокуратури такими "білетьорами" наштовхує на думку, що треба прокуратуру об'єднати з Міністерством економіки та ДФС. Як зараз модно об'єднувати споріднені міністерства, які дублюють функції один одного. 

А шо, як варіант, якщо правоохоронці займаються не тим, що ловлять злочинців, а втручаються у  бізнес з надуманих причин.

Розслідування триває...

Теги: Чечитко Олександр Андрійович, внутрішні колаборанти,Прокурори Одеської обласної прокуратури,Роман Тілик,Олександр Чечитко,Чечитко Олександр,Чечитко Олександр прокуратура