ЗСУ ліквідували магаданського "Ван Дамма", який міг творити звірства на Київщині

ЗСУ ліквідували магаданського "Ван Дамма", який міг творити звірства на Київщині
357352 ПЕРЕГЛЯДІВ

Збройні сили України ліквідували магаданського "Ван Дамма", який служив у 35-й загальновійськовій армії та творила звірства у Київській області на початку вторгнення.

Про це повідомляє Telegram-канал "OSINT Georgia".

Федерація кікбоксингу росії 2 листопада повідомила, що в Україні ліквідували президента Федерації кікбоксингу Магаданської області, заступника командира взводу, командира виділення розвідроти Олега Кадочнікова, якому було 36 років.

OSINT-досліднику вдалося знайти стару сторінки окупанта, який востаннє оновлював її у 2009 році. На ній ліквідований росіянин вказав те, що проходив військову службу з 2006 року у підрозділах, які знаходяться у складі 35-ї загальновійськової армії.

Даних про те, де Кадочніков проходив службу під час вторгнення немає, але враховуючи його послужний список, то він міг повернутися в 35-у армія. Можливо, він навіть проходив службу в 64-й бригаді з Хабаровська, яка брала участь у звірствах на Київщині.

Нагадаємо, Збройні сили України продовжують нищити окупаційні війська російської федерації на усіх ділянках фронту. Лише за останню добу, 28 листопада, були знищені 480 окупантів. Також знищені 3 танки і 5 бойових броньованих машин.

stopcor.org

Теги: Збройні Сили України,ЗСУ, війна в Україні,Ван Дамм, окупанти